Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hodgson chystá večeru s anglickými reprezentantmi

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson privíta koncom začiatkom roku svojich zverencov na spoločnej večeri.

29.12.2014 17:40
Roy Hodgson, Andros Townsend Foto: ,
Tréner Anglicka Roy Hodgson (vpravo) plánuje upevňovať vzťahy so svojimi zverencami.
debata

V pohodovom kruhu sa s nimi chystá diskutovať o nadchádzajúcom futbalovom roku a výzvy, ktoré na výber „troch levov“ čakajú. Anglicko je so štyrmi víťazstvami v rovnakom počte stretnutí suverénne na čele kvalifikačnej E-skupiny o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Šesťdesiatsedem­ročný kouč však nechce zanedbať utužovanie kolektívneho ducha.

"Enormne si užívam prácu s tímom. Keď nie sme spolu, chýbajú mi hráči, tréningy, práca na ihrisku. Našťastie sme sa zhodli na termíne koncom januára, trochu si vyrazíme, ohliadneme sa za odohranými duelmi a pozrieme sa aj do budúcnosti.

Anglická radosť po góle do siete Škótska. Foto: SITA/AP, Scott Heppell
Alex Oxlade-Chamberlain, Wayne Rooney, Anglicko Anglická radosť po góle do siete Škótska.

Pôjdeme aspoň na večeru, s hráčmi budem potom, nanešťastie, až v marci," povedal Hodgson pre oficiálny televízny kanál anglickej Futbalovej asociácie.

Angličania 27. marca 2015 narazia v kvalifikácii ME 2016 na Litovčanov, následne na nich čaká medzištátne prípravné stretnutie s Talianmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #anglicko #Roy Hodgson