Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Španielska opora má problém. Piqué hrubo urážal policajtov, čaká ho súd

Futbalista FC Barcelona Gerard Piqué čelí obvineniam zo slovného napadnutia a urážky úradnej osoby.

16.10.2014 07:34
Gerard Piqué Foto: ,
Gerard Piqué po nepremenenej šanci.
debata

V pondelok nadránom mal pred diskotékou v katalánskej metropole ostrejšiu výmenu názorov s dvojicou policajtov a čaká ho súd. Piqué sa išiel po návrate z reprezentačnej akcie a zápasoch na Slovensku a Luxembursku zabaviť do klubu Catwalk spolu s bratom Marcom. Keďže Marcovo auto zostalo zaparkované v autobusovom pruhu, policajti sa ho rozhodli pokutovať.

Barcelonský stopér pri konfrontácii s policajtami obhajoval brata, pokutový blok podľa španielskych médií pokrčil a začal mužov zákona hrubo urážať. „Závidite mi, že som slávny. Nemáte peniaze, tak ich chcete získať Zavolám vášmu šéfovi a vy si to vyžeriete. Máte pocit, že ste pupkom sveta, lebo máte uniformu a môžete pokutovať ľudí. Váš otec by mal ísť zaplatiť túto pokutu, nie ja,“ vykrikoval podľa španielskych médií Piqué, ktorý sa už medzičasom ospravedlnil za incident.

Podľa neho však boli správy médií prehnané. „Bolo prekrútené, čo som povedal, ale ospravedlňujem sa. Urobil som chybu, ktorá by sa už nemala opakovať,“ uviedol Piqué na Twitteri. Informácie zverejnili weby denníkov Daily Mirror, La Vanguardia a Marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Gerard Piqué #španielska futbalová reprezentácia