Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vráti sa do Ostravy klubová legenda? Baník lanári kanoniera Baroša

Bývalý český reprezentačný útočník Milan Baroš je údajne veľmi blízko k podpisu zmluvy s vedením futbalistov Baníka Ostrava.

23.09.2014 09:40
Milan Baroš Foto:
Milan Baroš.
debata

Podľa denníka Sport by sa počas najbližších dní mal vrátiť do materského klubu, momentálne je po zdravotných problémoch voľným hráčom.

„Pracujeme na tom, aby Milan do Baníka prišiel,“ citoval Sport predsedu predstavenstva Baníka Petra Šafarčika. Ten má údajne v utorok v Prahe rokovanie s Barošovým agentom Pavlom Paskom o podobe zmluvy. V stredu by potom mohol byť návrat klubovej ikony oznámený oficiálne.

Tridsaťdvaročný odchovanec Baníka sa prvýkrát vrátil do Ostravy v roku 2013 po angažmáne v Liverpoole, Aston Ville, Lyone či Istanbule. Počas jari stihol odohrať deväť zápasov a dal v nich päť gólov. Po sezóne potom zamieril do tureckého Antalyasporu, v decembri si však poranil koleno a odvtedy nehrá.

Počas leta mohol Baroš skúsiť angažmán v novovzniknutej indickej Superlige, ale koleno si vyžiadalo dlhšiu rekonvalescenciu. Teraz je však už zdravotne v poriadku a pripravený vrátiť sa na trávnik.

debata chyba
Viac na túto tému: #Baník Ostrava #Milan Baroš