Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester zdolal aj Real. Pred rekordnou návštevou

Stretnutie anglického Manchestru United proti úradujúcemu víťazovi Ligy majstrov Realu Madrid (3:1) na severoamerickom medzinárodnom turnaji International Champions Cup sledovala historicky najvyššia návšteva na futbalovom zápase v Spojených štátoch amerických.

03.08.2014 09:52
Manchester United, Real Madrid Foto: ,
Gólová radosť futbalistov Manchestru United v zápase s Realom Madrid.
debata

Na tribúnach Michigan Stadium sa tiesnilo 109 318 ľudí; doterajšie maximum – 101 799 divákov – držalo finále olympijského turnaja 1984.

Pred rekordnou návštevou sa dvakrát strelecky presadil krídelník Ashley Young, tretí gól United pridal Javier Hernández. Gareth Bale v drese španielskeho zástupcu v 27. min z pokutového kopu vyrovnal na priebežných 1:1. Úradujúci najlepší futbalista sveta Cristiano Ronaldo naskočil do zápasu v druhom polčase, ale ani on neodvrátil prehru svojho tímu.

Zápas Manchester United - Real Madrid vo videoskratke.

„Bielemu baletu“ chýbal na hrote Karim Benzema či nové akvizície James Rodríguez a Toni Kroos. „Ešte nie sme a nemôžeme byť pripravení. Máme hráčov, ktorí sa k nám pripojili iba pred týždňom. Tím nie je zvyknutý hrať bez Ronalda a ďalších, ale je normálne, že prechádzame touto fázou,“ ubezpečil tréner Carlo Ancelotti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Manchester United