Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Chelsea už Lalkoviča nechce, možno sa vráti do treťoligového Walsallu

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Milan Lalkovič by mohol aj v nadchádzajúcom súťažanom ročníku pôsobiť v anglickom treťoligovom klube FC Walsall, v drese ktorého hosťoval z FC Chelsea v sezóne 2013/2014.

26.05.2014 19:46
Milan Lalkovič Foto:
Milan Lalkovič.
debata

Lalkovič sa uplynulý piatok dozvedel, že v Chelsea mu neponúknu nový kontrakt. Vedenie Walsallu by privítalo jeho návrat a bude s ním o tejto možnosti ešte hovoriť.

„Zostávam s ním v kontakte, on sám nevylúčil možnosť opätovného pôsobenia u nás,“ citoval web expressandstar.com šéfa klubu Deana Smitha.

Lalkovič, ktorý šesťkrát skóroval za tím z Bescot Stadium, sa už viackrát vyjadril, ako si užíval angažmán v drese „Saddlers“. Na návrat 21-ročného Košičana však treba prekonať niekoľko prekážok, jednou z nich je pravdepodobne aj zníženie platu. Na druhej strane sa hovorí tiež o ďalších ponukách, napríklad z druholigového FC Middlesbrough. „Je šanca, že znovu bude hrať u nás, ale on musí vyhodnotiť situáciu so svojím agentom podľa možností, ktoré sa mu ponúkajú. My spravíme to isté,“ dodal Smith.

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Lalkovič #Chelsea FC