Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezda Arsenalu nazvala taxikára tlstým prasaťom a chcela s ním súložiť

Dánsky futbalový výtržník Nicklas Bendtner na seba opäť strhol pozornosť mimo trávnika. Vyplýva to z výpovede kodanského taxikára, ktorú prinieslo britské periodikum The Guardian s odvolaním sa na BT.

13.03.2014 14:26
Bendtner Foto:
Nicklas Bendtner.
debata

„Za tých 25 rokov som mal v aute mnoho opilcov a alkoholikov, ale také niečo som jakživ nevidel. Bendtner bol parádne pod parou. Keď som vystúpil z auta, aby som dozadu pripevnil nosič na bicykle, spoločne s ďalšími dvoma mužmi mi vliezol na zadné sedadlo. Keď som sa vrátil, zbadal som vytrhnuté autorádio. Takisto mi vzali niektoré osobné veci, ktoré som mal medzi sedadlami. Vypýtal som si ich späť, no on začal totálne šalieť. Povedal, že ak by nebol taký slávny, vrazil by mi. Nazval ma tlstým prasaťom. Trikrát som ich požiadal, aby opustili vozidlo, ináč zavolám políciu,“ opisoval 47-ročný taxikár nepríjemný utorňajší zážitok. Útočník Arsenalu Bendtner podľa jeho slov zašiel ešte ďalej, pristúpil k oknu auta, rozopol si nohavice a začal na taxikára vrieskať, že je štetka a chce s ním súložiť.

Hráčova zástupkyňa Elisa Lykkeová vo štvrtok odmietla komentovať incident, Arsenal sa vraj vyjadrí až po detailnom preskúmaní situácie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicklas Bendtner