Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

U fanúšikov zatiaľ vedie Škrtel pred Hamšíkom

Slovenský futbalista roka bude známy už o necelý týždeň. Najbližší pondelok vyhlásia výsledky 21. ročníka ankety Pravdy a Slovenského futbalového zväzu o najlepšieho futbalistu roka. Na galavečere v trnavskom Dome kultúry sa budú rozdeľovať ceny až v deviatich kategóriách. Šancu majú aj fanúšikovia.

26.02.2014 07:00
Futbalista roka Foto:
Futbalista roka.
debata (1)

Odborníci, tréneri a zástupcovia médií, určili najlepšiu desiatku, ktorá je známa zatiaľ len v abecednom poradí. Z nej vzíde aj oficiálny víťaz. Šancu vyjadriť svoj názor však má takisto aj futbalová verejnosť, ktorá už viac ako týždeň hlasuje na stránkach www.pravda.sk a www.futbalsfz.sk. Má ešte posledné dva dni na to, aby vyjadrila svoje sympatie niektorému z hráčov a ovplyvnila konečné poradie vo svojej ankete. V jej hlasovaní aktuálne vedie Martin Škrtel pred Markom Hamšíkom a Petrom Pekaríkom. Hlasovanie organizátori ukončia v stredu.

Vo vyše dvadsaťročnej histórii ankety vyjadrovali viackrát svoj názor aj priaznivci futbalu a nie vždy sa zhodoval s rozhodnutím odborníkov. Z uplynulých štyroch ročníkov našli spoločnú reč len vlani, keď sa stal na trnavskej slávnosti futbalistom roka 2012 Škrtel a prevzal aj cenu fanúšikov. V troch predchádzajúcich rokoch sa dostali na čelo ich poradia Miroslav Karhan (2011), Juraj Kucka (2010) a Ján Mucha (2009).

Pre tých, čo sa zapoja do hlasovania, pripravili organizátori atraktívnu cenu. Päť vyžrebovaných hlasujúcich získa po dve vstupenky na slávnostný galavečer 3. marca a tiež aj knihu o slovenskom futbale.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Futbalista roka 2013