Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

SFZ počká na vyjadrenie Slovana ešte týždeň

Otázka predaja štadióna Slovana na bratislavskom Tehelnom poli Slovenskému futbalovému zväzu (SFZ) sa tento týždeň neuzavrie. Zainteresované strany stále rokujú o vyriešení viacerých detailov, takže vedenie SFZ posunulo termín, do ktorého očakáva definitívnu odpoveď majiteľa nehnuteľnosti, na pondelok 22. novembra.

16.11.2004 12:24
debata

„SFZ vedie rokovanie so zástupcami spoločnosti Športfin a občianskeho združenia ŠK Slovan Bratislava. Po vzájomnej dohode s predstaviteľmi vlastníkov a vzhľadom na potrebu vyjasnenia niektorých problémových otázok, ako je napríklad výška daňového dlhu a stanovisko Daňového úradu k možnému prevodu nehnuteľnosti, sa predlžuje doba na definitívne vyjadrenie ŠK Slovan do 22. novembra 2004. SFZ vyslovuje presvedčenie, že napriek časovému posunu ŠK Slovan ponuku prijme,“ uvádza sa v oficiálnej tlačovej správe SFZ.

Podľa plánov vedúcich predstaviteľov slovenského futbalu by mal na mieste súčasného stánku Slovana do roku 2008 vyrásť moderný Národný štadión, ktorý by spĺňal kritériá UEFA minimálne na udelenie štyroch hviezdičiek. SFZ verejne deklaroval, že za nehnuteľnosť ponúka 50 percent sumy zo znaleckého posudku, maximálne však 150 miliónov Sk.

debata chyba