Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nebudem ho komentovať od rána do večera! Weiss po kauze prehovoril o žartujúcom Gersonovi

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v zápase 4. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul na pôde MŠK Žilina 3:0, no najväčšia ofenzívna hviezda hostí opäť chýbala. Ku Gersonovi Rodriguesovi sa vyjadril tréner belasých Vladimír Weiss.

06.04.2024 05:45 , aktualizované: 05:59
Gerson Rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues.
debata (4)

Luxemburský futbalista sa po reprezentačnom zraze nevrátil späť do klubu, v Bratislave sa objavil až po pár dňoch. Weiss neváhal a 28-ročného problémového hráča vyradil z prvého tímu.

Gerson trénuje individuálne, čo potvrdzujú aj jeho príspevky na instagrame. Vo videách z Tehelného poľa žartuje s bezstarostným úsmevom a tvári sa, akoby sa nič nestalo. Z takmer týždňového meškania si ťažkú hlavu zjavne nerobil.

Ešte pred zápasom v Žiline sa k celej kauze prvýkrát vyjadril aj Weiss. "Hovoril som s ním po jeho príchode, dal som ho mimo mužstva.

Uvidíme, čo nám prinesú najbližšie dni. Má s nami profesionálnu zmluvu, takže to musíme rešpektovať."

„Vyhodiť niekoho je ľahké, ale ťažké je riešiť danú situáciu, ktorá niekedy vznikne,“ uviedol pre Nova Sport Weiss, ktorému sa o Luxemburčanovi zjavne nechcelo baviť.

"Nebudem dookola komentovať Gersona od rána do večera, je tu 10 alebo 15 iných hráčov, ktorí nastúpili.

Je v kádri, odo mňa dostal disciplinárny trest, nebol nominovaný, hrali iní, bodka," vyhlásil rozladený kormidelník Slovana, ktorý po výhre v Žiline smeruje k obhajobe titulu.

Je otázne, čo bude s Gersonom ďalej. Podobné prípady sa často riešia preradením hriešnika do rezervného tímu.

rodrigues Čítajte viac Hviezda Slovana má veľký problém. Hrozí jej až 15-mesačné väzenie

Extravagatný a problémový Luxemburčan s portugalskými koreňmi sa počas reprezentačnej prestávky zúčastnil procesu a koncom marca si vypočul verdikt súdu v Luxemburgu.

Dostal podmienečný trest odňatia slobody na 18 mesiacov a peňažnú pokutu vo výške 1500 eur. Súd uznal Rodriguesa za vinného z troch násilných činov.

Obvinenia sa týkali domáceho násilia voči jeho bývalej partnerke i dvoch konfliktov na verejnosti.

Skutky sa mali stať v marci 2019, júni a novembri 2022. Okrem 1500 eur musí 28-ročný hráč zaplatiť aj odškodné obetiam, dovedna vyše 3700 eur.

Gerson Rodrigues, kontroverzný útočník Slovana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Gerson Rodrigues sa po príchode do Slovana...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Niké liga #Gerson Rodrigues