Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan potrebuje zmeny. Bude sa meniť majiteľ? Je normálne, že hráči a kluby sú na predaj, reaguje Kmotrík

Na bratislavský Slovan sa v poslednom čase valila jedna pohroma za druhou. Vypadnutie z pohárovej Európy, zákaz prestupov...V klube sa čoraz viac hovorí o potrebe zmeny. Bude Slovan na predaj?

01.03.2024 09:59
Ivan Kmotrík, Slovan Bratislava, Futbal Foto:
Ivan Kmotrík mladší pred štartom zimnej prípravy.
debata (2)

Objavili sa informácie, že Slovanu mala Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) zakázať prestupy na dva či tri prestupové obdobia. Dôvodom boli nevyplatené peniaze bývalému hráčovi klubu Vernonovi De Marcovi.

Táto hrozba by však mala byť zažehnaná. Klub a hráč sa už mali finančne vysporiadať. "Predmetná suma už bola uhradená, chce to pár dní, aby nabehla na účet prijímateľa, nasledovať budú legislatívne kroky a procesy, aby bol transfer ban zrušený.

Vladimír Weiss Čítajte viac Čo deň, to trest. Na Slovan sa to sype, UEFA zaplatí tisíce

Túto situáciu samozrejme netreba zľahčovať, pretože nevrhá pozitívne svetlo na klub. Na druhej strane, rád by som vyvrátil polemiky o tom, že by mala vplyv na ďalšie letné či zimné prestupové obdobie," povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší pre klubový web.

Keď v septembri 2022 jeho otec, Ivan Kmotrík starší, naznačil, že futbal mu už neprináša toľko radosti ako kedysi, špekulovalo sa o možnom odpredaji klubu. Zdá sa, že téma je opäť aktuálna.

Kmotrík mladší to berie ako súčasť futbalového biznisu. "Momentálne neevidujeme žiadneho záujemcu. Vždy je všetko na predaj, je to otázka ponuky a dopytu.

Vladimír Weiss st. Čítajte viac Zákaz prestupov? To sa na Slovensku stalo azda prvýkrát! Weiss s Kmotríkom by sa mali dohodnúť, škodí to Slovanu

Aj kluby, aj hráči sú vo svete na predaj. Je to úplne normálna vec," povedal šéf belasých redaktorovi RTVS Tomášovi Kotlárikovi.

„Vždy sa môže objaviť ponuka, ktorá sa nedá odmietnuť. Momentálne nerokujeme so žiadnym záujemcom a nie sme vo fáze, že by sme zajtra klub predávali,“ dodal Kmotrík.

Opäť zopakoval, že k bratislavskom klube sa niečo musí zmeniť. „Ja som povedal, že z mojej pozície vidím nutnosť zmien, aby sa mohol klub niekam posunúť a napredovať. Je nevyhnutné v klube niečo urobiť.“

Gerson Rodrigues, kontroverzný útočník Slovana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Gerson Rodrigues sa po príchode do Slovana...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík ml. #nový majiteľ #kmotríkovci