Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Malý a úbohý človek, také nič, zúril trenčiansky primátor. Po zápase so Slovanom išla politická korektnosť bokom

Slovan sa po nevydarenej odvete v pohárovej Európe proti Sturmu Graz rýchlo oklepal. "Belasí" predĺžili sériu bez prehry v najvyššej slovenskej súťaži na 15 zápasov, keď v Trenčíne vyhrali 2:0.

26.02.2024 11:29
rybn Foto:
Marko Tolič (ŠK Slovan Bratislava) strieľa gól z pokutového kopu.
debata (30)

k rozhodujúcemu momentu zápasu, ktorý sledovala najvyššia návšteva sezóny na trenčianskom štadióne – 4377 divákov, došlo päť minút po začiatku druhého polčasu.

v 50. minúte Kozlovský v šestnástke fauloval Strelca a Tolič z penalty otvoril skóre – 0:1. Druhý gól pridal Gerson Rodrigues, ktorý pohodlne doklepol loptu do opustenej brány po akcii Kucku.

Domácim priaznivcom sa posúdenie situácie pred úvodným gólom vôbec nepáčilo. Na verdikt rozhodcu Filipa Glovu si sťažoval aj nečakaný kritik z politických kruhov.

Konkrétne samotný primátor Trenčína Richard Rybníček, ktorý Glovovi venoval dlhý príspevok na sociálnej sieti.

"Filip Glova. Slovenský futbalový kvázi rozhodca. Obraz toho horšieho, čo slovenský futbal ponúka.

Čaká na moment, kedy môže odpískať vymyslenú penaltu pre Slovan. Vedel presne čo chcel a prečo to urobil," hodnotil Rybníček.

Uviedol, že rozhodcu mu je v podstate ľúto. "Taký “malý” úbohý človek. Také nič, ktoré keď raz prestane pískať, všetci si ho budeme pamätať ako zbabelca a slabocha.

Respektíve si na neho ani nikto nedokáže spomenúť. Lebo nenechá za sebou nič dobré, čo by stálo čo i len za zmienku.

Ale on je určite so sebou spokojný. Tomuto priemernému typu ľudí to v podstate stačí," pokračoval v ostrom slovníku primátor.

V komentároch sa však veľkej podpory nedočkal. Viacerí užívatelia sa zhodli, že podobný slovník by očakávali skôr od priemerného fanúšika, no nie od primátora či šéfa Únie Miest Slovenskej republiky.

Verdikt Glovu sa po zápase nepozdával ani domácemu Matúšovi Kmeťovi. "Vedeli sme, že Slovan si vie vypracovať šance, ale dnes im jednu vypracoval rozhodca a jednu ja.

Na všetkých štadiónoch nemáme VAR. Niekto má túto výhodu, niekto nie. Potom tu hovoríme o veľmi zvláštnej regulárnosti.

Ale je to naša smola, pretože mať so Slovanom sedem gólových príležitostí je luxus. Nevyužili sme však ani jednu,“ kriticky poznamenala opora Trenčína pre oficiálny klubový web.

Gerson Rodrigues, kontroverzný útočník Slovana Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Gerson Rodrigues sa po príchode do Slovana...
Načítavajú sa športové výsledky...
30 debata chyba
Viac na túto tému: #primátor #ŠK Slovan Bratislava #AS Trenčín #penalta #Richard Rybníček #Niké liga