Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Konečne, vydýchli si fanúšikovia Slovana. Belasých opúšťa hráč, ktorý bral kráľovský plat a dostal padáka od Weissa

V La Lige bránil Lionela Messiho či Cristiana Ronalda. Do kádra futbalového Slovana prichádzal ako voľný hráč z La Corune. Dostal kráľovský plat, ale herne sklamal.

07.02.2024 16:44
SR Bratislava Futbal FL 3. kolo Michalovce... Foto: ,
Tigran Barseghjan (vľavo) a na snímke s Uchem Agbom.
debata (9)

Slovan Bratislava sa dohodol s Uchem Agbom na predčasnom ukončení spolupráce. V jarnej časti, ktorá sa začína tento víkend, sa už nigérijsky stredopoliar v belasom drese nepredstaví.

„Uchemu ďakujeme za odvedené služby a želáme do budúcna všetko dobré,“ napísal klub v oficiálnej správe na svojom webe.

Viacerí fanúšikovia na sociálnych sieťach pri tejto informácii ironicky poznamenali „konečne“ alebo naznačili, že aj takýmito spôsobom sa dá káder posilniť.

Agbo prišiel do Slovana Bratislava na jeseň 2021, v drese slovenského majstra odohral dovedna 72 zápasov s bilanciou dva góly a štyri asistencie.

Dovedna jedenásť štartov si pripísal v juniorke Slovana v II. lige po tom, čo ho Vladimír Weiss st. preradil do B-tíme. Z hľadiska odohratých zápasov to bola pre Agba najdlhšia zastávka v kariére.

SR Futbal FL 7. kolo Banská Bystrica ViOn BBX Čítajte viac Mal veľa ponúk zo zahraničia, bol jednou nohou v Slovane. Všetko je o biznise, hovorí Polievka

Okrem Slovana v minulosti hrával aj v Granade, Standarde Liége, Vallecane či SC Braga.

Agbo sa po príchode z La Corune zadarmo mal stať jednou z najväčších hviezd tímu a pri podpise trojročnej zmluvy to vedenie Slovana zohľadnilo aj pri platových podmienkach.

Dvadsaťosemročný defenzívny stredopoliar sa stal jedným z najlepšie zarábajúcich hráčov klubov, avšak svoje futbalové kvality nepotvrdil.

Po odchodoch Aleksandara Čavriča, Lucasa Lovata a Malika Abubakariho je Agbo štvrtým hráčom, ktorý sa na jar na Tehelnom poli nepredstaví.

Do kádra prišli dve posily – Gerson Rodrigues a Spyros Risvanis, ktorý však je momentálne zranený. Na skúške je niekdajší gruzínsky reprezentant Valeriane Gvilia.

Hotel slovenských futbalistov počas EURO 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o hoteli, ktorý bude...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Uche Agbo