Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo sa deje v Slovane? Belasí po Marcellim opäť ukázali na tínedžera, ponúkli mu dlhoročnú zmluvu

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava rozšíril svoj káder.

15.01.2024 14:25
debata (3)

Po tom, čo pred sezónou našiel tréner Vladimír Weiss st. miesto v tíme Ninovi Marcellimu, si profesionálnu zmluvu vybojoval ďalší tínedžer.

Slovan podpísal 3,5-ročný kontrakt s krídelníkom Martinom Mišovičom. Obaja spoločne s Marcellim ešte nedávno hájili farby B-tímu v II. lige.

„Martin Mišovič je talentovaný ofenzívny futbalista, ktorý vyšiel z našej Akadémie. Tešíme sa, že sme s ďalším naším odchovancom podpísali profesionálny kontrakt.

Verím, že tento rok bude pre Martina i ďalších mladých hráčov v Akadémii motiváciou pre ďalšie napredovanie,“ povedal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu pre klubový web.

Devätnásťročný krídelník je účastníkom majstrovstiev Európy do 19 rokov v roku 2022. Rodák z Bratislavy si už pripísal tri štarty za prvý tím belasých.

Rodený Bratislavčan prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami Slovana. Podpisom novej zmluvy si splnil sen.

„Veľmi dlho som túžil nosiť belasý dres. Viem, že k tomu, čo túžim dosiahnuť, vedie ešte dlhá cesta. Verím však, že toto je prvý krok a jej začiatok.

Podpísať zmluvu so Slovanom je úžasný pocit. Budem na sebe ďalej tvrdo makať a zlepšovať sa. Je predo mnou ešte veľa práce, no teším sa na ňu a prvú zmluvu beriem ako tú najlepšiu motiváciu,“ reagoval Mišovič.

Najväčšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 81 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete 40 najväčších futbalových...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík ml. #Niké liga #Martin Mišovič