Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Slovensku sa rozbieha prestupová zima. Zlaté Moravce ohlásili ofenzívnu posilu z českej ligy

Futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce posilnil slovenský krídelník Karol Meszároš. Tridsaťročný hráč podpísal jeden a polročnú zmluvu. Klub o tom informoval v tlačovej správe.

23.12.2023 16:19
SR Futbal FL baráž odveta 1. Zlaté Moravce... Foto:
Na snímke fanúšikovia Zlatých Moraviec.
debata

Meszároš už raz v Zlatých Moravciach pôsobil, v januári 2013 prišiel z bratislavského Slovana na polročné hosťovanie. Počas tohto obdobia nastúpil v červeno-modrom drese v 12 ligových dueloch a dvakrát skóroval.

Neskôr pôsobil v Maďarsku, kde postupne hrával za Puškáš Academy, Debrecín, Haladás a Újpest. Uplynulé štyri sezóny strávil v Česku. Dva roky hral za České Budějovice a dve sezóny strávil v Slovane Liberec.

"ViOn dobre poznám. Na začiatku mojej kariéry som tu strávil krátke polročné hosťovanie, takže prostredie pre mňa nie je neznáme. Nikdy som Zlaté Moravce neprestal sledovať.

SR Futbal NL 16.kolo Trenčín Podbrezová TNX Čítajte viac ViOn sa prvej výhry opäť nedočkal, Žilina si upevnila druhé miesto. V Trenčíne museli prerušiť zápas

Je to rodinný klub, v ktorom vždy všetko fungovalo na výbornú. Veľký rešpekt pred všetkými ľuďmi v klube, na čele s pánom majiteľom," uviedol futbalista.

ViOnu patrí po jesennej časti Niké ligy posledné dvanáste miesto a stratil šancu na postup do skupiny o titul. V osemnástich zápasoch nazbieral len štyri body a nemá na konte ani jedno víťazstvo.

Najdivokejšie účesy futbalistov Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Niektorí futbalisti nepútajú pozornosť iba...
debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #FC ViOn Zlaté Moravce #posila #Niké liga #Karol Meszároš