Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Padne v Trenčíne rekord? Na Sihoti ho očakávajú napriek skratu

Trinásty týždeň novej sezóny bol kritický. V ňom sa lúčili traja tréneri v najvyššej futbalovej súťaži.

27.10.2023 11:13
FUTBAL-NL: AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica Foto: ,
Nástup hráčov pred novú hlavnú tribúnu štadióna na Sihoti.
debata

Dvaja (Šoltis a Tomko) skončili, pretože nesplnili očakávania a jeden (Ščasný) požiadal o uvoľnenie, lebo dostal podľa neho lákavú ponuku zo zahraničia. Povedie cyperský Othellos Athienou, odkiaľ prišiel do Trnavy na hosťovanie Michal Ďuriš.

Tento víkend čaká v slovenskej lige premiéra až troch nováčikov. Mário Auxt privedie banskobystrickú Duklu už dnes k susedovi do Podbrezovej, Ondřej Smetana sa predstaví s Ružomberkom proti Žiline a Miroslav Sovič s Košicami na Tehelnom poli.

Ohlasy na prehry Slovana a Trnavy Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Pochvala i kritika, podceňovanie aj uznanie...

V Sovičovom prípade ide o dočasné poverenie. Prvý zápas v úlohe šéfa lavičky si odkrútil v stredu v Šamoríne, mužstvo zvíťazilo v Slovenskom pohári (2:0).

Predvčerom zažili naopak nepríjemný skrat futbalisti Trenčína, ktorí v pohári vypadli na pôde piatoligovej Devínskej Novej Vsi. Po remíze 1:1 bol súper úspešnejší v penaltovom rozstrele.

Trenčania, ktorí ešte do minulého týždňa viedli tabuľku, nevyhrali ani dve predchádzajúce ligové stretnutia a nestrelili v nich gól. Po prehre so Slovanom (0:2) nezvládli domáci súboj so Skalicou (0:0).

Toto neúspešné obdobie sa pokúsia zastaviť v nedeľňajšom šlágri kola. V západoslovenskom derby privítajú trnavský Spartak.

Francúzsko SR Futbal EKL A Skupina 3. kolo Lille Slovan Čítajte viac Bojovný Slovan vedenie v Lille neudržal, po prvej prehre prišiel o post lídra. Weiss: Dostali sme zbytočné góly

"Hrali sme s mužstvom z piatej ligy a nedokázali sme sa presadiť. To je bez komentára, obrovské sklamanie. Utvorili sme si čisté šance, bolo ich minimálne sedem-osem, ale nevyužili sme ich.

Opakovalo sa to, čo v predchádzajúcom zápase," komentoval zlyhanie na klubovej stránke kapitán trenčianskeho tímu Damián Bariš.

Priznal, že v pohári chcelo mužstvo ísť čo najďalej. „Teraz to musíme hodiť rýchlo za hlavu, okamžite prepnúť na ligu. Čaká nás doma mimoriadne ťažký zápas, ktorý chceme vyhrať,“ doplnil.

Trenčania síce na konci júla v Trnave vyhrali po štyroch rokoch (2:1), ale doma sa im s týmto súperom aktuálne príliš nedarí. V troch posledných zápasoch podľahli a nedali mu gól.

Napriek posledným výsledkom veria v podporu fanúšikov a očakávajú nový divácky rekord na novom štadióne Sihoť.

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #AS Trenčín