Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šesťkrát a dosť. V Košiciach vyhodili trénera, kto povedie nováčika?

Futbalový klub FC Košice ukončil spoluprácu s koučom Antonom Šoltisom.

23.10.2023 12:00
SR Futbal NL 1. kolo Košice Slovan KEX Foto: ,
Striedačka Košíc s už bývalým trénerom Antonom Šoltisom (vpravo).
debata

Vedenie nováčika Niké ligy pristúpilo k tomuto kroku po šiestich prehrách za sebou, spolu s hlavným kormidelníkom odchádza aj celý trénersky štáb. Nástupca zatiaľ nie je známy.

Košice sa vrátili do najvyššej slovenskej súťaže po ôsmich rokoch. V tabuľke im momentálne patrí desiate miesto s ôsmimi prehrami v jedenástich zápasoch.

Najdrahšia zostava Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nemusia byť najlepší, no údajne sú najdrahší....

"Potvrdzujem, že Anton Šoltis a jeho asistenti skončili na pozícii trénerov FC Košice. Negatívna séria bez bodového zisku ako aj kolísavé výkony mužstva rozhodli, že ďalej nebudeme pokračovať v spolupráci.

Osobne je mi to ľúto, pretože Tóno Šoltis urobil pre náš klub veľa. Postúpil s mužstvom do ligy, za čo mu patrí poďakovanie, ale rozhodli sme sa pre zmenu," povedal generálny manažér nováčika Pavol Turczyk pre oficiálnu webstránku klubu.

Video
Zdroj: Atmosféra pred derby Trnava - Slovan

Šoltis prišiel do tímu pred minulou sezónou a z 41 ostrých zápasov vyhral 22. Košice čaká najbližšie štvrté kolo Slovnaft Cupu na ihrisku druholigového Šamorína.

V tomto ročníku Niké ligy ide o druhú zmenu trénera, kormidelníka menil aj MFK Zemplín Michalovce, ktorý angažoval Petra Struhára namiesto Mareka Petruša.

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Anton Šoltis #FC Košice