Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín pokrstil novú hlavnú tribúnu skalpom Bystrice a upevnil si prvé miesto. Struhár v premiére bodoval

Futbalisti AS Trenčín triumfovali v sobotňajšom zápase 9. kola Niké ligy doma nad MFK Dukla Banská Bystrica 1:0.

30.09.2023 20:02
FUTBAL-NL: AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica Foto: ,
Nástup hráčov pred novú hlavnú tribúnu štadióna na Sihoti.
debata (2)

Zvíťazili v štvrtom stretnutí za sebou a upevnili si tak pozíciu lídra tabuľky, na konte majú 22 bodov. Hostia majú po deviatich dueloch pätnásť bodov a patrí im priebežné 4. miesto.

Trenčania v zápase spojenom so slávnostným otvorením novej hlavnej tribúny od prvých minút potvrdzovali výbornú formu z úvodu sezóny.

FUTBAL: Nová hlavná tribúna na štadióne v Trenčíne Čítajte aj Štadión v Trenčíne má nové srdce. Fotoreportérov pred premiérou pustili aj do útrob hlavnej tribúny, takto to v nich vyzerá

Samuel Kozlovský vystrelil z väčšej vzdialenosti, no brankár Matúš Hruška jeho pokus zneškodnil.

Domáci sa snažili otvoriť skóre duelu, ale Rahim Ibrahim a Matúš Kmeť nedokázali využiť svoje šance. Mužstvo Iliju Stolicu pokračovalo v ofenzívnom výkone aj v druhom polčase a v 62. minúte sa presadil Njegoš Kupusovič. Domáci si jednogólový náskok postrážili do konca duelu.

AS Trenčín – MFK Dukla Banská Bystrica 1:0 (0:0)
Gól: 62. Kupusovič. Rozhodcovia: Micheľ – Pozor, Halíček, ŽK: Gong – Migaľa, Godál, Rymarenko.
Trenčín: Vozinha – Kmeť, Stojsavljevič, Bondarenko, Kozlovský – Ibrahim, Bariš – Soares (90.+2 Demitra), Gajdoš (79. Hollý), Gong (85. Sunday) – Kupusovič (84. Akila)
Banská Bystrica: Hruška – Migaľa (57. Pišoja), Uhrinčať, Godál, Willwéber, Záhumenský – Rymarenko, Richtárech (75. Ľupták), Hlinka – Arevalo (56. Považanec), Polievka

Nová hlavná tribúna štadióna v Trenčíne Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Interiér novootvorenej hlavnej tribúny...

Michalovce remizovali v Ružomberku

Futbalisti MFK Ružomberok remizovali s MFK Zemplín Michalovce 0:0. V zápase slabej úrovne bolo minimum šancí, pričom ani jedna z kategórie vyložených.

Na lavičke Michaloviec mal premiéru Peter Struhár, ktorý v sezóne 2021/2022 doviedol Ružomberok ku konečnému druhému miestu v súťaži.

MFK Ružomberok – MFK Zemplín Michalovce 0:0
Rozhodovali: Kráľovič – Čajka, Bobko, bez kariet, 1120 divákov
Ružomberok: Krajčírik – Malý, Gabriel, Selecký – Luterán, Lavrinčík, Zsigmund (79. Múdry) – Gerec (79. Boďa), Chrien (60. Domonkos), Šefčík (79. Tučný) – Hladík (60. Chobot).
Michalovce: Száraz – Magda, Jeřábek, Volanakis, Bahi – Žofčák (70. Danko), Bednár (46. Shimamura) Karasjuk – van Kesel (81. Šimko), Pavúk (70. Vaško), Marcin.

Peter Tomko, tréner Ružomberka: „Pre nás to bol ťažký zápas, ale ani nie kvôli súperovi. Chlapcom po dvoch predchádzajúcich náročných stretnutiach, chýbali sily v poslednej tretine ihriska. A to, podľa mňa, rozhodlo.

My sme celý zápas dominovali, ale neboli sme schopní vpredu byť trochu variabilnejší a kreatívnejší, aby sa skórovalo. Z toho pohľadu asi spravodlivá remíza, hoci nás to mrzí. Chalani všetky tri dueli odmakali, no bohužiaľ, dnes máme iba bod.“

Peter Struhár, tréner Michalovce: „Každý mohol vidieť, s akým cieľom sme prišli, že chceme bodovať. Nebol to jednoduchý zápas, veľmi rýchlo sa udiali nejaké veci, hlavne to, že sme sa objavili v klube. Musím pochváliť chalanov za to, že sa držali taktického plánu.

Našim cieľom bolo zastabilizovať obranu, lebo bolo známe, že tam nás tlačí topánka a ten zámer bol aj splnený. Dalo sa čakať, že v druhom polčase sa nám to viac otvorí priestor a keby sme mali trochu viac šťastia, mohol z dvoch šancí padnúť nejaký gól. S bodom som však spokojný, myslím si, že stretnutie bolo vyrovnané.“

Načítavajú sa športové výsledky...
Hospodárenie klubov našej futbalovej ligy Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete dvanásť klubov najvyššej...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #MFK Dukla Banská Bystrica