Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šesť prehier za sebou a posledné miesto. Michalovce sa rozlúčili s trénerom

Futbalistov MFK Zemplín Michalovce už nebude ďalej trénovať Marek Petruš. S tímom sa dohodol na ukončení spolupráce.

26.09.2023 17:21
SR futbal FL 1. kolo Liptovský Mikuláš Slovan POX Foto:
Marek Petruš.
debata

Michalovciam patrí v Niké lige po 7. kole posledné 12. miesto, keď získali jediný bod, pričom v šiestich stretnutiach za sebou prehrali.

Zemplínčania nastúpia v stredu v 3. kole Slovnaft Cupu na pôde Vranova nad Topľou. Mužstvo povedie športový riaditeľ Vladimír Rusnák.

00. Hlavná FOTO Čítajte aj Zaplatiť Weissa či Kucku niečo stojí. Straty Slovana sa počítajú v miliónoch, v pluse jediný klub

"S trénerom Marekom Petrušom sme sa rozišli po vzájomnej dohode. Spolu s ním končia aj asistent Erik Havrila a tréner brankárov Branislav Benko. Dôvod ukončenia spolupráce je jasný – jediný získaný bod zo siedmich zápasov je veľmi málo.

Mužstvo nemalo jasnú hernú tvár a nezvládlo duely na vlastnom trávniku, keď štyrikrát za sebou prehralo a inkasovalo v nich až štrnásť gólov.

Myslím si, že vzhľadom na kvalitu kádra sme určite mali nazbierať viac bodov," povedal podľa klubovej stránky člen predstavenstva MFK Zemplín Ján Sabol.

SR Bratislava šport futbal NL 6. kolo Slovan Podbrezová BAX Čítajte aj DAC tesne zdolal Skalicu, Podbrezová uštedrila Michalovciam tvrdú lekciu. ViOn bol blízko k triumfu v Bystrici

Meno nového trénera by Michalovce chceli zverejniť čo najskôr.

"Bol by som rád, keby bol nový kormidelník k dispozícii na sobotňajší duel v Ružomberku. V hre je viacero alternatív, naša prvá voľba je Peter Struhár, ktorý donedávna trénoval práve ružomberský tím. Verím, že dospejeme k dohode,“ informoval Sabol.

Načítavajú sa športové výsledky...
Hospodárenie klubov našej futbalovej ligy Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete dvanásť klubov najvyššej...
debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Zemplín Michalovce