Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Posila do ofenzívy? Posledný tím ligy siahol po Nigérijčanovi. Góly za roky v Trenčíne by spočítal na prstoch jednej ruky

Účastník Niké ligy MFK Zemplín Michalovce získal do svojich radov známe meno. Stredopoliar Abdul Zubairu má pomôcť zlepšiť ofenzívnu silu východniarov, ktorí sú aktuálne na poslednom mieste tabuľky.

30.08.2023 17:34
Filip Blažek, Skalica Foto: ,
Skaličan Filip Blažek pred Abdulom Musom Zubairum z Trenčína v pohárovom zápase.
debata (1)

Nigérijský stredopoliar hrával minulú sezónu za bosniacky HŠK Zrinjski Mostar a neskôr si vyskúšal aj pôsobenie v srbskom tíme FK Kolubara Lazarevac.

"Potrebovali sme posilniť našu ofenzívu, pretože sa v nej trápime. Zubairu je skúsený hráč a dlhé roky bol ťahúňom Trenčína. Po odchode Peňu a Kanua nám chýbal takýto tvorca hry s kvalitnou finálnou prihrávkou.

Abdul sa chcel vrátiť na Slovensko a som rád, že sa rozhodol práve pre náš klub. Veríme, že sa čím skôr začlení do tímu a bude rozdielovým hráčom," uviedol športový riaditeľ MFK Zemplín Vladimír Rusnák.

Zubairu hral na Slovensku za AS Trenčín od zimy 2017 až do leta 2022. Nastúpil celkovo v 128 ligových zápasoch, v ktorých strelil 4 góly.

Jeho silnou stránkou však nie je zakončovanie ale vytváranie gólových príležitostí pre spoluhráčov.

Platy futbalistov Paríža St. Germain Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy futbalistov Paríža St....
1 debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Zemplín Michalovce #Abdul Zubairu