Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan vynechá dva zápasy v lige. Duel v Ružomberku si odložil, Michalovce stopol covid

Zápas 4. kola Niké ligy medzi ŠK Slovan Bratislava a MFK Zemplín Michalovce, ktorý bol naplánovaný na sobotu 19. augusta o 18:00, bol odložený na neskorší termín. Dôvodom je vysoká maródka medzi hráčmi hostí.

17.08.2023 17:43
11. Slovan vs Haifa Foto: ,
Futbalisti Slovana sa na konci augusta budú môcť bez ligových povinností pripravovať na dvojzápas v play off Európskej ligy.
debata (2)

Michalovce, vzhľadom na vysokú chorobnosť v mužstve, požiadali Úniu ligových klubov o odklad víkendového stretnutia. žiadosť podložil stanoviskami Regionálneho úradu zdravotníctva a Infektologickej ambulancie.

Podľa facebookového profilu RTVS Šport bolo až dvanástim futbalistom Michaloviec zistené ochorenie covid-19. Zápas sa odohrá v náhradnom termíne, ktorým je 1. november.

Slovan sa tak do zápasového diania v najvyššej súťaži vráti až 3. septembra, keď na Tehelnom poli privíta aktuálneho lídra súťaže z Podbrezovej.

weiss slovan Čítajte viac Futbalová elita je ďaleko. Haifa nastavila Slovanu európske zrkadlo

Ešte predtým si slovenský majster odložil stretnutie v Ružomberku, aby sa mohol v pokoji pripravovať na odvetný duel play off o skupinovú fázu Európskej ligy.

Do hry sa tak belasí dostanú až 9 dní po prehre v Haife a vypadnutí z Ligy majstrov, keď vo štvrtok 24. augusta privítajú na domácom štadióne Aris Limassol. O týždeň neskôr, bez ligovej zástavky, nastúpia na Cypre na odvetné stretnutie.

Cudzinci vo futbalovej Niké lige 2023/24 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený od klubov s najvyšším...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Niké liga