Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľké mená s titulmi. Jedného šikanovali na MS, druhý chytil jedenástku Agüerovi. Kto bude stáť v bránke Slovana?

V minulej sezóne to bol najslabšie obsadený post v zostave futbalového Slovana. Jednotkou v bránke slovenského šampióna bol Adrián Chovan, ktorý sa dopustil v domácej súťaži a najmä na európskej scéne hneď niekoľkých vážnych chýb.

13.06.2023 09:52
borjan, nita Foto:
Postaví sa jeden z nich do bránky Slovana? V hre sú údajne Milan Borjan a Florian Nita.
debata

Najpamätnejšou zostane zrejme gól v osemfinálovej odvete Európskej konferenčnej ligy, v ktorom Slovan siahal na vyradenie Bazileja.

Chovan zlyhal v nadstavenom čase. Za svoj chrbát pustil v nadstavenom čase pomerne slabú strelu, hostia vyrovnali na 2:2 a následne dorazili zverencov Vladimíra Weissa st. v jedenástkovom rozstrele.

Po tomto zápase prišiel Chovan o post jednotky, na ňom ho nahradil Martin Trnovský. Bude však aj v novej sezóne pre Slovan mužom číslo jeden?

Indície naznačujú, že skôr nie…

Kevin  Wimmer Čítajte viac Potvrdené. Nová posila majstra, ktorá hrávala v Tottenhame či Bundeslige, už zapózovala v belasom drese

Klub z Tehelného poľa, na ktorý opäť čakajú boje o miestenku v skupinovej fáze niektorého z európskych pohárov, predstavil už dve nové posily.

Prvou sa stal grécky stredopoliar Kyriakos Savvidis, ktorý prišiel z konkurenčnej Trnavy. Druhým novicom v zostave je rakúsky stopér Kevin Wimmer z Rapidu Viedeň.

Vedenie Slovana netají, že na ďalších menách poctivo pracuje. V pondelok odkázal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ, že začiatkom týždňa ohlási ďalšiu zaujímavú tvár. „Máte sa na čo tešiť, priatelia,“ napísal na Instagrame.

Nie je vylúčené, že Slovan predstaví nového gólmana.

Najlepšie futbalové kluby z krajín V4 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Okrem rebríčku zostaveného podľa päťročného...

Prvé informácie hovorili o tom, že medzi tri žrde Bratislavčanov by mohol zamieriť Filip Nguyen, gólman Slovácka, ktorý má skúsenosti aj s českým reprezentačným áč­kom.

Tieto špekulácie sa však nepotvrdili. V hre je podľa twitterového účtu Andreja Zvolenského, športového redaktora Markízy, Milan Borjan.

Český portál isport.cz zas tvrdí, že Slovan prejavil záujem o Florina Nitu.

Kto títo dvaja muži vlastne sú?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Milan Borjan #Florin Nita