Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chytal v tretej lige. Do kádra Trnavy pribudol skúsený Bolek

Český brankár Petr Bolek je najnovším prírastkom do kádra futbalového Spartaka Trnava, ktorý sa v týchto dňoch nachádza na sústredení v Turecku.

29.01.2019 14:56
Petr Bolek Foto: ,
Petr Bolek v drese Plzne v septembri 2014.
debata

Skúsený 34-ročný rodák z Ostravy prišiel do tímu, pretože Dobrivoja Rusova trápia dlhodobé zdravotné problémy. Informáciu priniesol oficiálny web „andelov“.

Bolek pôsobil v aktuálnej sezóne v českom treťoligovom klube FK Dolní Benešov, kde odchytal osem zápasov s dvoma čistými kontami. V ročníkoch 2012/2013 až 2017/2018 však patril do kádra Viktorie Plzeň a predstavil sa aj v Európskej lige alebo v predkolách Ligy majstrov. V slovenskej najvyššej súťaži nastupoval za Zlaté Moravce aj Senicu.

"Ostatný polrok bol pre mňa špecifický, pretože v lete som sa pripravoval s juniorkou Plzne, riešili sme viacero klubov. Vždy z toho zišlo pre nejaký dôvod. Posledný prestupový deň som vzal tretiu ligu neďaleko od Ostravy. Som rád, že to vyšlo, aspoň som chytal,“ uviedol Bolek pre webovú stránku Spartaka.

TV Pravda: Čo sa dialo posledných 7 dní v športe si môžete pozrieť v relácii Týždeň v športe – tenisový špeciál (vysielané 28.1.2019).

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Petr Bolek