Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výsledok vyčíňania 'fanúšikov' na Žitnom ostrove. Polícia rieši 8 priestupkov

Doposiaľ osem priestupkov riešili policajti po sobotňajšom futbalovom zápase medzi mužstvami FC DAC Dunajská Streda a ŠK Slovan Bratislava. Stále však analyzujú kamerové záznamy a nie je vylúčené, že odhalia aj ďalšie priestupky.

10.04.2017 12:22
slovan, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia bratislavského Slovana.
debata

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, v dvoch prípadoch boli udelené blokové pokuty a v šiestich prípadoch fanúšikovia dostali predbežné opatrenie zákaz účasti na zápasoch.

Na dunajskostredskom štadióne v sektore hostí museli zasahovať aj ťažkoodenci. Fanúškovia hádzali predmety na ihrisko, použili pyrotechniku, vypaľovali a trhali ochranné siete a ničili sedadlá. Napádali aj členov usporiadateľskej služby, súkromnej bezpečnostnej služby a tiež aj zasahujúcich policajtov.

Belasých z tribúny vytlačili a eskortovali na železničnú stanicu. Štadión však opustila aj skupina 70 – 80 domácich fanúšikov. Policajti však ich stretu a možným výtržnostiam zabránila. Počas bezpečnostných opatrení na štadióne bol zranený jeden policajt, ktorému v blízkosti hlavy vybuchla pyrotechnika a jeden z fanúšikov má pomliaždený driek.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #DAC Dunajská Streda