Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opitý Schet po oslavách havaroval a zranil troch ľudí. Trenčín sa s ním rozlúči

Holandský futbalista v službách AS Trenčín Mitchell Schet nebude na oslavy po obhajobe slovenského majstrovského titulu spomínať len v dobrom.

10.05.2016 13:55
Mitchell Schet Foto: ,
Mitchell Schet sa raduje s fanúšikmi z titulu, o niekoľko hodín mal haváriu pod vplyvom alkoholu.
debata (5)

Trenčania v nedeľu víťazstvom na pôde ŠK Slovan Bratislava (4:0) spečatili zisk celkového prvenstva vo Fortuna lige 2015/2016, následne sa pobrali oslavovať veľký úspech. Dvadsaťosemročný Schet, potužený alkoholom, si v pondelok nadránom sadol za volant a havaroval na križovatke medzi Trenčianskou Turnou a Trenčianskymi Stankovcami, referuje web nastrencin.sme.sk.

Schet vošiel z vedľajšej cesty do jazdnej dráhy vodičovi idúcemu po hlavnej ceste. Pri nehode došlo k ľahkým zraneniam Scheta a aj trojice v druhom vozidle. Celkovú škodu na vozidlách odhadli na 11 600 eur. Obaja vodiči sa podľa spomenutého zdroja podrobili dychovej skúške, Schet za volantom Mercedesu nafúkal 1,38 promile alkoholu v krvi.

„Vodičovi Mercedesu dopravní policajti zadržali na mieste vodičský preukaz. Dopravná nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Neakceptovateľné, znie z Trenčína

Vedenie AS Trenčín odsudzuje Mitchella Scheta. „Konanie hráča po ukončení osláv je absolútne neakceptovateľné. S poľutovaním sme prijali správu o dopravnej nehode nášho futbalistu. Klubové pravidlá sú v takýchto prípadoch dané a o následnom vyvodení jeho zodpovednosti voči klubu a eventuálnom treste sa rozhodne v nasledujúcich dňoch po dôkladnom oboznámení sa s udalosťou. V danom prípade ide o jednoznačnú zodpovednosť danej osoby. Napriek tomu sa klub postavil k skutku svojho hráča otvorene. Zástupca AS Trenčín navštívil zranené osoby v nemocnici a v mene klubu sa poškodeným ospravedlnil. K celému prípadu vieme na záver dodať iba to, že klub AS Trenčín po zvážení aktuálne známych okolností nebude pokračovať v spolupráci s hráčom Mitchellom Schetom,“ uvádza sa v stanovisku klubu.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #Mitchell Schet