Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Slabota, Slovan

Aby sme boli spravodliví. Slovan v lige neprehral pol roka, pätnásť zápasov, takže to vyzerá, že je všetko v najlepšom poriadku. Zápas s Myjavou ukázal, že v poriadku nie je takmer nič. Z hry boleli oči. Páni, to bola bieda, na ktorú sa nedalo pozerať.

21.03.2016 21:00
FUTBAL-FL: Bratislava - Myjava Foto:
Hráči ŠK Slovan Bratislava.
debata (3)

Slovan ohlásil útok na titul a v Trenčíne zápas zvládol vďaka taktickej hre i niekoľkým individualitám, ktoré má. Sú chvíle, keď dokážu nahradiť nefungujúci herný systém a rozhodnúť zápas. Belasí sa však trápia už dlhšie, ani ich výhry nie sú presvedčivé. Po Trenčíne dali v štyroch zápasoch horko-ťažko dva góly. Chýba ľahkosť a invencia. Zostalo trápenie a tápanie.

Slovan nie je Skalica, jeho podmienky a možnosti sú vyššie ako u ostatných mužstiev, ale imidž je nanič, ak to nevidieť na ihrisku. Nevyužíva potenciál, hazarduje s menom i tradíciou, nepoznať rozdiel medzi „veľkým“ Slovanom a Zlatými Moravcami či Michalovcami.

V kádri stúpol počet legionárov. Proti Myjave ich nastúpilo deväť, najviac zo všetkých tímov. To na Pasienkoch, a na Tehelnom poli ani nehovoriac, nebývalo. Pravda, problémom nie sú cudzinci, ale fakt, že väčšina z nich je zatiaľ slabá ako čaj (Scott, Simovič, Adilehou…). Načo sú najslávnejšiemu slovenskému klubu takí hráči, horší ako domáci mladíci?

Deväť kôl pred koncom ligy zvýšili futbalisti Trenčína náskok na deväť bodov. Boj o titul stráca grády, ak by oň obhajca prišiel, musel by vo finiši prehrať minimálne o zápas viac ako v celom doterajšom priebehu ročníka.

Slovan v zime mobilizoval sily, chŕlil optimizmus, avizoval, že chce vyhrať všetko a najmä chystať mužstvo, ktoré ovládne ligu. Svätá pravda, na to treba trochu času i trpezlivosti. Jedného i druhého mal dosť.

A teraz sa zdá, že k cieľu ide opäť po krivej ceste.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Myjava #Fortuna liga