Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Milinkovič: Sedem bodov? To je nič. Náskok Trenčína zmažeme!

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa od začiatku tohto týždňa pripravujú v tureckej Antalyi na jarnú časť sezóny 2015/2016.

13.01.2016 16:51
Marko Milinkovič Foto: ,
Marko Milinkovič (vľavo).
debata (4)

Na prvom z troch plánovaných sústredení (vo februári pribudnú ešte herné pobyty v Česku a opäť v Turecku, pozn.) naberajú „kondičku“. V porovnaní napríklad s Vysokými Tatrami je sedemnásť stupňov Celzia v „krajine polmesiaca“ pre hráčov vítaná zmena.

„Takýto plán prípravy je pre mňa niečo nové, ale teším sa z neho. Je lepšie, ak môžeme hneď na úvod trénovať v príjemnom počasí. Také v Turecku rozhodne je. Podmienky sú výborné, a preto je ideálne, že sa nemusíme pripravovať v zime,“ citovala oficiálna internetová stránka ŠK Slovan slová stredopoliara Marka Milinkoviča.

Bratislavský tím figuruje po jesenných devätnástich odohraných kolách na 2. mieste poradia Fortuna ligy 2015/2016, na lídra a úradujúceho majstra z Trenčína majú „belasí“ sedembodový odstup. Slovanisti chcú byť perfektne nachystaní na jarnú časť najvyššej súťaže, hneď v jej úvode v rámci 20. kola sa predstavia na umelom trávniku v Trenčíne práve proti najväčšiemu rivalovi v boji o majstrovský primát.

„Sedem bodov je pre mňa nič. S Trenčínom musíme vyhrať a budeme bližšie k čelu tabuľky. Už teraz sa teším na prvý jarný zápas,“ skonštatoval pre klubový web 27-ročný rodák zo srbského Belehradu (už aj so slovenským pasom, pozn.) Marko Milinkovič a dodal: „Vieme, čo musíme spraviť, aby sme boli úspešní. Nášmu tímu verím, pretože máme veľkú kvalitu. Som presvedčený, že sa nám podarí zmazať manko na AS Trenčín čo najskôr.“

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Marko Milinkovič
Načítavajú sa športové výsledky...