Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Priskin rozhodol na Pasienkoch a zamieril do Osla bojovať o ME

Futbalisti Slovana otočili stretnutie so Senicou a pripísali si tri body. Na opäť vyľudnených Pasienkoch sa zápas začal pre nich neúspešne. Už po štvrťhodine sa zranil Vittek a musel odstúpiť.

08.11.2015 14:42
Tamás Priskin Foto: ,
Tamás Priskin.
debata

Hostia sa do prestávky ujali po Mrázovej strele vedenia. Až v druhom polčase dali slovanisti dva góly a v ôsmom ligovom zápase za sebou neprehrali (šesť výhier a dve remízy).

Šulla prišiel po 335 minútach o čisté konto, ale viac ho trápilo, že mužstvo prehralo. „Moju sériu bez gólu som príliš neprežíval. Vždy to je výsledok aj defenzívy celého tímu, nielen brankárova zásluha. Mohli sme byť úspešní aj v Bratislave, nezískali sme ani bod, takže sme nespokojní. Vedeli sme, že so Slovanom sme nemali dobrú bilanciu a ani teraz nás tu nebude čakať nič ľahké, ale myslím si, že súper nebol v ničom lepší,“ komentoval senický brankár.

V tábore belasých vládlo sklamanie najmä s prvým polčasom. „Ten sme prespali, v šatni sme si povedali pár slov a po prestávke vybehlo v našich dresoch úplne iné mužstvo. Viac sme behali a hrali agresívnejšie, chválabohu, body zostali doma,“ vravel slovanista František Kubík.

V domácom drese sa po dlhom čase objavil na ihrisku v ligovom zápase Karol Meszároš, ktorého po dobrom štarte v sezóne zastavili poškodené väzy v členku. Práve on vystriedal zraneného Vitteka. „Som rád, že som konečne hral, že mi tréner dal šancu. Nečakal som, že môj výpadok bude taký dlhý, je to pre mňa teraz dosť komplikované, musím dobiehať resty, ktoré mám,“ vysvetlil Meszároš.

Víťazný gól strelil Priskin. „Bol to pre nás ťažký zápas, súper hral veľmi dobre v obrane. Vedeli sme, že musíme čakať na našu šancu a potom ju využiť. Teším sa, že sme napokon vyhrali,“ vyhlásil maďarský reprezentant, ktorého teraz čaká cesta do nóskeho Osla. Reprezentačný tím Maďarska nastúpi už vo štvrtok na prvé barážové stretnutie s Nórskom v súboji o ME 2016. ,„Tento zápas bude pre nás veľmi dôležitý, ukáže, aké sú naše šance. Verím, že ho zvládneme,“ rozlúčil sa Tamás Priskin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Tamás Priskin
Načítavajú sa športové výsledky...