Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak hral Slovan dobre, tak my výborne, tvrdí tréner Ružomberka Pecko

Futbalisti Ružomberka nič nevyťažili z prvopolčasovej prevahy nad Slovanom v nedeľnom šlágri 15. kola Fortuna ligy 2014/2016 a napokon v závere duelu iba zachraňovali bod za remízu 1:1.

02.11.2015 09:30
Tamás Priskin Foto: ,
Útočník Slovana Tamás Priskin.
debata

Keď sa už-už zdalo, že hrdinom „belasých“ sa stane maďarský útočník Tamás Priskin, ktorý štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času otvoril skóre, na druhej strane odpovedal presným zásahom v 89. min domáci žolík Miloš Lačný.

„Ak hral Slovan dobre, tak my sme museli hrať výborne. Prvý polčas sme boli jasne lepším mužstvom. Mali sme dve čisté šance, ktoré sa skončili na brvne. Hrali sme lepšie celý prvý polčas, no proti Slovanu musíte vyhrávať 1:0 a potom máte šancu na víťazstvo. Súper dal v podstate gól z prvej strely na bránku, ale o našom charaktere svedčí to, že sme sa nevzdali a bojovali sme. Sme sklamaní zo straty dvoch bodov, ale po priebehu v závere máme aspoň jeden,“ hodnotil duel tréner Ružomberčanov so slovanistickou minulosťou Ladislav Pecko.

Jeho cyperský náprotivok Nikodimos Papavasiliou napriek neudržaniu vedenia má dobrý pocit zo smerovania svojho mužstva. „Najmä v prvom polčase sme mali isté problémy. Tie vyplynuli z toho, že po zranení Podaného a Simoviča sme museli niektorých hráčov presunúť na iné posty a následne sa zranili aj Milinkovič a Čikoš. Napriek tomu hrali všetci tí, ktorí boli na ihrisku, veľmi dobre. Mali sme mnoho šancí, v druhom polčase sme často kontrolovali hru, a preto ma mrzí, že namiesto využitia Peltierovej šance sme z protiútoku dostali gól. Toto by sa nám nemalo stávať, pretože za daných okolností by sme mali vedieť kontrolovať priebeh stretnutia a odviezť si tri body. Sme na dobrej ceste a hráči sa stále zlepšujú. Tentoraz to neboli tri body, ale to nevadí. Ideme ďalej,“ povedal tréner Slovana.

Vyjadrenia koučov sú z oficiálneho webu skslovan.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #MFK Ružomberok #Ladislav Pecko #Nikodimos Papavasiliou
Načítavajú sa športové výsledky...