Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ružomberok posilní reprezentant Jakubko

Slovenský futbalový reprezentant Martin Jakubko podpísal zmluvu s MFK Ružomberok na sezónu 2015/2016.

17.06.2015 12:44 , aktualizované: 17:40
Martin Jakubko Foto:
Martin Jakubko.
debata

Urastený 35-ročný útočník (nar. 26. februára 1980) naposledy pôsobil v ruskom tíme Amkar Perm, v najväčšej krajine sveta hral aj za Dinamo Moskva, Chimki, FK Moskva a Saturn Moskovská oblasť. Účastník MS 2010 v JAR hral na Slovensku za Duklu Banskú Bystricu a Tatran Prešov, odkiaľ krátko hosťoval v tíme Bukocel Vranov.

„Určite rozhodlo, že záujem bol od začiatku rokovania veľmi seriózny. Samozrejme aj to, že som videl Ružomberok účinkovať v zime na sústredení v Turecku, keď som ešte v Perme hral proti MFK. Poznám niektorých chlapcov, napríklad Mareka Saparu, ktorý sa tiež podieľal na mojom prestupe. Jeho osoba zohrala v tomto transfere dosť veľkú rolu,“ priznala nová posila tímu z centra Dolného Liptova.

Zaujímavé je, že v príprave na nastávajúcu sezónu čaká na hráčov Ružomberka aj duel proti doterajšiemu Jakubkovmu zamestnávateľovi – klubu Amkar Perm. Ešte uvidím, ako sa dohodnem s trénerom a či budem hrať proti nim. Bolo by to samozrejme zaujímavé, keby som mohol nastúpiť," uviedol Martin Jakubko, ktorý odohral v drese slovenskej reprezentácie dosiaľ 37 zápasov a strelil v nich 9 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Ružomberok #Martin Jakubko