Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vittek: Hrať v tejto sezóne už zrejme nebudem

Slovenský futbalový útočník Róbert Vittek sa síce v pondelok opäť zapojil do tréningového procesu v klube ŠK Slovan Bratislava, no do konca tejto sezóny sa asi neobjaví v súťažnom stretnutí.

19.05.2015 12:08
Róbert Vittek Foto: ,
Róbert Vittek.
debata

„Ešte potrebujem viac času. Bolo by to zbytočné pre dvadsať minút. Pre niekoho sú fajn, ale pre mňa nie. Keď mám hrať ostrý zápas, potrebujem si to vyskúšať vždy na inom súboji. Z tohto dôvodu pravdepodobne už nezasiahnem do hry,“ povedal skúsený 33-ročný (nar. 1. apríla 1982) zakončovateľ v utorkovom vydaní denníka Plus 1 Deň.

S 23 gólmi najlepší kanonier slovenskej futbalovej reprezentácie v histórii štátnej samostatnosti však nevylučuje, že sa posadí aspoň na lavičku náhradníkov. „Uvidíme. Mám kondičné tréningy a je lepšie drieť, ako vysedávať na tribúne,“ pokračoval pre spomenutý denník účastník MS 2010 v JAR a strelec štyroch presných zásahov SR na tomto šampionáte.

Róbert Vittek zatiaľ s „belasými“ nepodpísal zmluvu: „Aj z tohto dôvodu ďakujem vedeniu klubu, že mi umožnilo s tímom trénovať.“ Bratislavský rodák ešte nevie, kde bude pôsobiť v novom ročníku. „Samozrejme, môže prísť v lete veľmi zaujímavá ponuka a uvidíme, ako sa rozhodnem. Ak nepríde pre mňa nič interesantné, určite sa budem chcieť dohodnúť so Slovanom. No to je všetko budúcnosť,“ uviedol 80-násobný reprezentant SR, ktorý na klubovej úrovni pôsobil v Nemecku, Francúzsku i Turecku.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Robert Vittek