Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kapitán Slovana: Európa sa vzďaľuje, ale ešte nie je koniec

S príchodom Dušana Tittela na lavičku futbalistov bratislavského Slovana by malo prísť herné aj výsledkové obrodenie slovenského šampióna, ktorému sa pod vedením Jozefa Chovanca nepodarilo vyštverať zo stredu tabuľky.

08.04.2015 16:40
Martin Dobrotka Foto: ,
Kapitán "belasých" Martin Dobrotka.
debata (1)

„Belasým“ patrí deväť kôl pred koncom Fortuna ligy 2014/2015 až 5. priečka, keď z 24 duelov vyťažili iba 35 bodov. V Slovnaft Cupe stroskotali vo štvrťfinále na Trenčíne, takže čaká na nich ešte tuhý boj o Európsku ligu.

„Pohárová Európa sa nám vzďaľuje, ale ešte nie je koniec súťaže. Teraz potrebujeme zamakať v zápasoch, ktoré nám zostávajú. Slovnaft Cup bol určite najjednoduchšou cestou k úspechu, ale už je minulosťou. Potrebujeme vyhrávať a posúvať sa smerom nahor,“ uviedol na internetovej stránke klubu kapitán Slovana Martin Dobrotka.

So spoluhráčmi už v sobotu v náročnom zápase v... Foto: SITA, Robert Tappert
slovan bratislava, spartak trnava, miloš nikolič, františek kubík So spoluhráčmi už v sobotu v náročnom zápase v Trnave bude môcť ukázať, či v niečom nastalo zlepšenie.

Tridsaťročný defenzívny univerzál jasne pomenoval opakované nedostatky v hre kolektívu, ktorému šéfuje. „Robíme príliš školácke chyby. Povieme si, ako chceme hrať, ale potom to nedodržujeme. V našej hre je veľa chýb. Ide o nedostatky v komunikácii, chýba nám už aj sebadôvera. Tá je vo futbale veľmi dôležitá. Aj za nepriaznivého stavu si treba veriť a snažiť sa vyrovnať,“ podotkol Dobrotka.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Martin Dobrotka #Dušan Tittel #Fortuna liga