Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štadión v Trnave by mali dokončiť v apríli, nebude chýbať ani modlitebňa

Po Žiline budú mať aj v Trnave na štadióne modlitebňu. Priestor na súkromie počas duchovných aktivít vznikne v útrobách nového štadióna Spartaka, ktorý plánujú dokončiť ešte tento rok.

04.03.2015 13:52
debata

„V projekte sme mali túto funkciu zakomponovanú. Modlitebňa sa nachádza na úrovni hracej plochy v blízkosti hráčskych kabín a bude slúžiť pre aktérov klubových i reprezentačných zápasov,“ povedal podľa klubového webu v rozhovore pre Spartak TV predseda predstavenstva investorskej spoločnosti City-Arena Pavol Adamec.

Pokračovanie stavebných prác (zdroj: fcspartak.tv)

V Trnave už finišujú so stavebnými prácami. Hrubá stavba je už dokončená, pripravuje sa modernizácia západnej tribúny, ktorej kapacita sa zvýši o tisíc miest, vysiatie nového trávnika a uloženie umelej trávy v okolí hracej plochy.

„Dokončujeme interiéry južnej a východnej tribúny, pokračovať budeme so severnou časťou. Najbližší mesiac – dva budeme finalizovať vnútorné vybavenie, v apríli 2015 by sme mali mať štadión hotový,“ povedal Adamec pre klubovú televíziu. City Arenu by mali slávnostne otvoriť v predposledný augustový víkend tohto roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava