Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zápas medzi Slovanom a Trnavou si vyžiada zvýšené opatrenia

Nedeľňajší dohrávaný zápas 14. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava (17.30) na Pasienkoch budú sprevádzať zvýšené bezpečnostné opatrenia.

07.12.2014 13:45
policia, policajt Foto: ,
Ilustračné foto
debata (1)

„Ide o podujatie s osobitným režimom, do bezpečnostných opatrení sa zapojí adekvátny počet príslušníkov poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Policajti sú pripravení poskytnúť súčinnosť usporiadateľskej službe, ak na štadióne príde k „hrubému narušeniu verejného poriadku alebo vážnemu ohrozeniu bezpečnosti, zdravia, mravnosti, majetku alebo životného prostredia, ktoré nemôžu byť odstránené silami a prostriedkami organizátora podujatia.“

Polícia tiež upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia najmä v okolí štadióna na Pasienkoch, už od 14.00 h až do ukončenia opatrení nebude možný vjazd pre vozidlá na hlavné parkovisko pri štadióne od Trnavskej cesty. Priestor je totiž vyhradený pre vozidlá fanúšikov hostí. S čiastočnými dopravnými obmedzeniami musia vodiči počítať aj počas presunu fanúšikov od železničnej stanice Nové mesto po štadión Pasienky, konkrétne na Tomášikovej a Trnavskej ulici.

Polícia bude situáciu pred, počas a po ukončení zápasu monitorovať nielen v bezprostrednej blízkosti štadióna ale aj v širšom okolí. V prípade narušenia verejného poriadku alebo páchania inej protiprávnej činnosti sú policajti pripravení zasiahnuť.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava