Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Seničan Kosorin skóroval netradičnou časťou tela - nosom

Futbalista FK Senica Jakub Kosorin rozhodol o víťazstve svojho tímu v úvodnom kole najvyššej súťaže nad Spartakom Myjava 1:0 nosom.

13.07.2014 15:00
Jakub Kosorin Foto: ,
Seničan Jakub Kosorin (vľavo)
debata

V regionálnom derby sa devätnásťročný Seničan presadil už v 12. min. "Aspoň je vidieť, že mám čuch na góly. Doslova,“ smial sa podľa klubového webu po stretnutí Kosorin.

Po centri brankár Myjavy Solnička vyboxoval loptu po centri po jeho pravej ruke priamo do Kosorinovho nosa, od ktorého sa odrazila do siete. "Vôbec som chvíľu nevedel, že som dal gól. Cítil som len bolesť v nose. Až keď som počul ľudí radovať sa, uvedomil som si, že lopta je v sieti. Pravda, gól je troška kuriózny, ale aj také platia. Ja som zaňho veľmi rád,“ dodal po prvom záhorácko-kopaničiarskom derby v tejto sezóne rodák z Brodského.

Kosorin strelil gól nosom prvýkrát v kariére. "Skóroval som už kadečím, ale nosom nikdy. Dúfam, že v tom budem pokračovať a pripojím i ďalšie časti tela,“ dodal na klubovom webe mladý útočník, ktorý sa tešil z druhého presného zásahu v najvyššej slovenskej súťaži. Vlani na jeseň sa presadil proti Žiline.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Myjava #Jakub Kosorín #FK Senica