Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chovanec končí na lavičke Ružomberka

Bývalý československý reprezentant Jozef Chovanec končí na lavičke futbalistov corgoňligového MFK Ružomberok. Päťdesiatštyriročný rodák z Dolných Kočkoviec to oznámil po sobotňajšom víťazstve v zápase 33. kola najvyššej slovenskej súťaže proti Dunajskej Strede (2:1).

01.06.2014 11:26
Jozef Chovanec Foto: ,
Jozef Chovanec.
debata

"Obe strany, tak Ružomberok a ani ja, sme sa nedohodli na ďalšej spolupráci,“ povedal v sobotu na pozápasovej tlačovej besede podľa televízie TA3 Jozef Chovanec.

Ružomberok skončil v tejto sezóne na 4. mieste s trojbodovým odstupom na tretiu Trnavu, ktorá si zabezpečila účasť v európskych pohároch. Chovanec prebral A-tím MFK v polovici marca po treťom jarnom kole, pod jeho vedením mužstvo získalo v jedenástich zápasoch šestnásť bodov.

Chovanec (nar. 7. marca 1960) je známy predovšetkým z pôsobenia v Sparte Praha, v rokoch 1998 – 2001 viedol českú futbalovú reprezentáciu. V hráčskej kariére si obliekal dresy „rudých“, holandského klubu PSV Eindhoven a RH Cheb. Ako kormidelník má za sebou má aj skúsenosť v klube SC Baniyas zo Spojených arabských emirátov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Chovanec #MFK Ružomberok