Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tomášovi som nechcel ublížiť, tvrdí Szarka po tom, ako Kóňovi zlomil nohu

Dunajskostredský útočník Ákos Szarka sa v 48. min sobotňajšieho zápasu v Senici zozadu vyrútil na domáceho futbalistu Tomáša Kóňu a skočil mu na nohu, spôsobil mu zlomeninu ihlice a utrhnuté väzy v kolene, ale dušuje sa, že v tom nebol úmysel.

06.04.2014 20:44
debata
zväčšiť Tomáš Kóňa s barlami. Foto: fksenica.eu
Tomáš Kóňa Tomáš Kóňa s barlami.

„Stále mám ten moment pred očami. Tomášovi som nechcel ublížiť, no stalo sa a už to nevrátim. Chcel by som sa ospravedlniť jemu aj celej Senici. Veľmi ma to mrzí,“ citoval portál corgonliga.sk 23-ročného urasteného útočníka, ktorý do svojho škaredého zákroku znamenajúceho vylúčenie strelil dva góly.

Predstavitelia FK Senica sú rozhodnutí riešiť prípad právnou cestou. „Z nášho pohľadu v tom bol jasný úmysel. Takéto veci nielen do futbalu, ale do celého športu a vôbec ani do života rozhodne nepatria,“ uviedol pre klubovú stránku senický prezident Viktor Blažek. Predmetný duel sa skončil nerozhodne 3:3.

„Vôbec som protihráča nevidel. Nevedel som o ňom. Až som zrazu ucítil obrovskú bolesť a ocitol som sa na trávniku. Od toho momentu si toho veľa nepamätám. Nemal som zatiaľ ani chuť si zákrok pozrieť na videu, asi ani mať nebudem. Možno neskôr. Teraz sa mi na to veľmi spomínať nechce,“ povedal pre klubový web Kóňa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Kóňa #Ákos Szarka