Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brutálny faul hráča DAC sa možno skončí na súde. Kóňa má zlomenú ihlicu

Predstavitelia FK Senica sú rozhodnutí zákrok Ákosa Szarku z DAC Dunajská Streda na Tomáša Kóňu, ktorý v zápase 25. kola futbalovej Corgoň ligy utrpel podľa diagnózy zlomeninu ihlice a má utrhnuté väzy v členku, riešiť právnou cestou.

06.04.2014 15:32
debata (1)

Po tvrdom faule musel útočník hostí, ktorý v remízovom stretnutí (3:3) strelil v prvom polčase dva góly, opustiť hraciu plochu pre červenú kartu.

"Spolu s Tomášom budeme tento podľa nás trestný čin riešiť i právne. Z nášho pohľadu v tom bol jasný úmysel. Takéto veci nielen do futbalu, ale do celého športu a vôbec ani do života rozhodne nepatria,“ uviedol pre klubovú stránku senický prezident Viktor Blažek.

Szarka sa zozadu vytúril na Kóňu a skočil mu na nohu. "Vôbec som protihráča nevidel, nevedel som o ňom. Až som zrazu ucítil obrovskú bolesť a ocitol som sa na trávniku. Od toho momentu si toho veľa nepamätám. Zatiaľ som nemal ani chuť pozrieť si zákrok na videu, asi ani mať nebudem. Možno neskôr. Teraz sa mi na to veľmi spomínať nechce,“ poznamenal pre fksenica.eu T. Kóňa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Kóňa #Ákos Szarka