Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Látal bude koučom Košíc do leta 2016

Slovenský prvoligový futbalový klub MFK Košice predĺžil zmluvu s trénerom Radoslavom Látalom o ďalšie dve sezóny. Súčasný kontrakt je platný do leta 2016.

27.03.2014 10:30
Košice - Slavija oslava Foto:
Ilustračné foto
debata

„Tréner Látal prišiel k mužstvu v priebehu jesene a zmluva znela do konca sezóny. Zároveň v nej bola aj opcia, ktorú sme sa rozhodli využiť a s Radkom Látalom sme podpísali zmluvu do leta 2016. Na rovnaké obdobie sme predĺžili kontrakty i všetkým členom realizačného tímu,“ citovala oficiálna internetová stránka klubu športového riaditeľa MFK Košice Ivana Kozáka.

„Predĺženie kontraktu sme mali predrokované už skôr, rozprávali sme sa na túto tému a sme radi, že sme sa dohodli na ďalšej spolupráci. Mužstvo napreduje a tréner s ním môže ďalej pracovať. Pri vzájomných rozhovoroch padli požiadavky na doplnenie kádra od leta. Budeme na tom pracovať a uvidíme, čo bude v našich podmienkach možné realizovať,“ dodal Ivan Kozák.

MFK Košice figuruje na šiestom mieste tabuľky Corgoň ligy so ziskom 33 bodov. Na tretí MFK Ružomberok má štvorbodové manko.

debata chyba
Viac na túto tému: #mfk košice #Radoslav Látal