Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hudec pozná svojho nástupcu. V Myjave ho strieda Dorňák

Futbalistov Spartaka Myjava povedie v jarnej časti sezóny v Corgoň lige Radúz Dorňák, ktorého prvým asistentom bude Ľuboš Nosický a druhým Peter Vavák.

23.12.2013 08:03
Ladislav Hudec Foto: ,
Ladislav Hudec.
debata

V piatom tíme najvyššej slovenskej futbalovej súťaže nahradil Dorňák nečakane odvolaného Ladislava Hudeca.

„Pre mňa bola táto ponuka dosť prekvapujúca, lebo som neočakával, že Ladislav Hudec skončí svoju misiu v Myjave predčasne, zvlášť po vydarenej jeseni. Neskúmal som, prečo k tomu vlastne prišlo, lebo to nie je moja parketa. V Myjave som mal pod patronátom celú mládež s dôrazom na dorasteneckú sekciu. Keď takáto situácia nastala, keď sa generálny manažér, športový riaditeľ a prezident klubu takto rozhodli, asi vedia prečo. V myjavskom klube pôsobím už poldruha roka, poznám podmienky, spôsob práce, spôsob hry i väčšinu hráčov osobne, takže som nad akceptovaním ponuky ani dlho nerozmýšľal,“ povedal pre pondelkové vydanie denníka Šport Radúz Dorňák, ktorý by mal dostať v Myjave zmluvu do konca ročníka 2014/2015.

Pre Myjavu podľa slov nového kouča nebudú dôležité jarné výsledky, ale skôr zmena spôsobu hry. "Mužstvo si chceme pripravovať už na nasledujúcu sezónu. Boli by sme radi, keby sa chlapci, ktorí vyšli z dorastu, dočkali väčšej dôvery a dostali šancu aj v našom v prvom mužstve,“ dodal pre Šport Radúz Dorňák, ktorý v sezóne 2005/2006 striedal v Trenčíne na lavičke corgoňligistu Ladislava Hudeca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Myjava #Ladislav Hudec #Radúz Dorňák