Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Dunajskej Stredy zakázal hráčom hovoriť o podvodoch

Futbalisti DAC Dunajská Streda z posledných štrnástich ligových zápasov vyhrali len jediný - zdolali Nitru 1:0.

18.09.2013 16:14
Mikuláš Radványi Foto: ,
Tréner Dunajskej Stredy Mikuláš Radványi.
debata

„Po tomto zápase som si myslel, že mužstvo bude mať svoju silu. Vtedy sme však mali ešte dispečéra hry, teraz nám chýba. Od prvého kola, keď sme hrali so Slovanom, mi odišli deviati hráči,“ komentoval situáciu po utorňajšej prehre 1:4 s Trnavou dunajskostredský tréner Mikuláš Radványi.

Potvrdil, že futbalisti často rozoberali situáciu, ktorá nastala po obvinení štyroch ich bývalých spoluhráčov z manipulovania výsledkov a netrúfa si odhadnúť, kedy by sa mužstvo mohlo z tejto nepríjemnej situácii pozbierať. Podvody, ktoré sa mali dotknúť ich tímu, boli témou dňa. „Je to stále čerstvé. Už som však povedal, že o tom nechcem v šatni nič počuť. Samozrejme, hráči čítajú noviny, pozerajú televíziu, počúvajú, že Dunajskú Stredu môžu aj vylúčiť z ligy. Nie je to pre nich jednoduché,“ pokračoval Radványi.

Podľa neho mužstvu chýba v zápasoch kvalita a rýchlo rezignujú. „Nejdú na ihrisko s radosťou, že si zahrajú futbal, chýbajú im emócie, nastupujú so zvesenými hlavami a to je potom veľmi ťažké. Keď inkasujeme jeden-dva góly, už je zle, mužstvo nemá morálnu silu, aby sa z toho dostalo,“ domnieva sa.

Pred takmer mesiacom tréner po zápase v Myjave povedal, že nechce viesť mužstvo, ktoré bude fackovacím panákom. „Vtedy bola ešte iná situácia, nik ani netušil, čo sa stane. Neutekám teraz z boja, nechystám sa skončiť. Ak si však majitelia myslia, že niekto v tejto situácii vytiahne z mužstva viac, samozrejme, nebudem sa brániť,“ vyhlásil dunajskostred­ský kouč.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dunajská Streda #Mikuláš Radványi