Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ligový duel Trnavy so Slovanom bez fanúšikov hostí

Sobotňajší duel 11. kola futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava sa uskutoční bez prítomnosti hosťujúcich priaznivcov. Vedenie trnavského mužstva ponúkne v predpredaji približne tisíc vstupeniek, no kúpiť si ich nemôžu záujemcovia s trvalým bydliskom v Bratislave a okolí.

16.09.2013 18:23
slovan, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia bratislavského Slovana.
debata (2)

„Budeme kontrolovať miesto bydliska. Žiaľ, tí, ktorí bývajú v Bratislave a okolí, sa k lístkom nedostanú. Nechceme sťažovať našim fanúšikom kúpu lístkov, ale chceme, aby boli v hľadisku fanúšikovia Spartaka, nakoľko pre výstavbu štadióna máme kapacitu obmedzenú na 3250 miest. Týmito krokmi výrazne eliminujeme šancu, aby sa k lístkom dostali fanúšikovia Slovana,“ uviedol PR a event manažér trnavského klubu Marek Ondrejka v tlačovej správe.

„V prípade, že sa v stredu kapacita nevypredá, predpredaj bude pokračovať aj vo štvrtok v rovnakom čase. Predpokladáme, že počas týchto dvoch dní bude vypredané a ďalší predaj nebude, teda ani v deň zápasu,“ dodal M. Ondrejka.

Vedenie Slovana Bratislava sa po problémoch s delobuchom na domácom súboji „belasých“ proti Ružomberku, ktorý zranil priaznivcov hostí, rozhodlo, že do konca jesennej časti nepožiada súperov o vstupenky pre svojich fanúšikov.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #corgoň liga #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava