Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obžera a Halenár prestúpili do Slovana

Dohady okolo prestupu dvojice Branislav Obžera - Juraj Halenár zo slovenského corgoňligového futbalového klubu Artmedia Petržalka do konkurenčného bratislavského Slovana sú ukončené. Rýchlonohý stredopoliar a ani útočník s čuchom na góly sa neobjavili v zostave úradujúceho majstra v sobotňajšom stretnutí 8. kola Corgoň ligy proti Banskej Bystrici, pretože ich transfer na Tehelné pole je už definitívne spečatený.

13.09.2008 18:22
Artmedia - Valletta Foto:
Juraj Halenár (v strede).
debata

Pre agentúru SITA to potvrdil generálny manažér „belasých“ Dušan Tittel. „Obaja hráči, Braňo Obžera aj Juraj Halenár, s nami podpísali viacročné zmluvy. Veríme, že kvality, ktoré dokazovali v drese Artmedie, prenesú aj do Slovana,“ povedal bývalý vynikajúci reprezentant Slovenska i generálny sekretár Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

„Obžera je rýchlym typom futbalistu, ktorý dokáže po pravej strane agresívne vnikať do šestnástky a ponúkať spoluhráčom výborné centrované lopty. Halenár je zase najlepším strelcom našej súťaže v posledných troch rokoch, veríme v jeho schopnosti kanoniera. Záleží len na nich, ako sa u nás uchytia, šancu budú mať už v najbližšom zápase,“ dodal Tittel.

Ako informuje oficiálna internetová stránka Slovana, tréner Ladislav Pecko bude mať okrem spomínanej dvojice Halenár – Obžera k dispozícii aj ďalšiu posilu. Dres Bratislavčanov bude obliekať devätnásťročný obranca Mamadou Bagayoko z Pobrežia Slonoviny, ktorý reprezentoval túto africkú krajinu aj na OH v Pekingu.

debata chyba