Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Niké liga - skupina o titul

05.04.2024 o 17:30

MŠK Žilina
0 : 3
(0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Naposledy zmenené pred 25 dňami
obnoviť
Filter

Slovan Bratislava potvrdil úlohu favorita a získal ďalšie tri body, na čele tabuľky má momentálne osemnásťbodový náskok. Tigran Barseghjan dvakrát skóroval a raz asistoval. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Žltá karta pre tím ŠK Slovan Bratislava (Kenan Bajrić).

90+1

Jaromír Zmrhal chcel využiť pas za obranu, lenže veľký pozor si na neho dal Tomáš Hubočan a všetko vyriešil.

90

Nadstavujú sa 2 minúty.

89

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Tigran Barseghjan, prichádza Jaromír Zmrhal,
z ihriska odchádza Kevin Wimmer, prichádza Spyros Risvanis,
z ihriska odchádza Cesar Blackman, prichádza Filip Lichý.

87

Slovan dal gól!
Defenzíva Žiliny už asi hodila uterák do ringu, pretože Marko Tolić sa až príliš ľahko pohral s obrancami a prudkou strelou síce nechal vyniknúť Belka, lenže ten loptu vyrazil pred seba a voľný TIGRAN BARSEGHJAN zblízka strieľa svoj druhý gól.

85

Samuel Gidi chcel individuálne prejsť do šestnástky. Aj keď nasadil jasle jednému zo súperov, tak ho zastavil Kenan Bajrić.

84

Dominik Javorček faulovaný na krídle, previnil sa Lukáš Pauschek. Domáci ale rozohrali iba na krátko.

83

James Ndjeungoue si dal pozor na svojej ľavej strane, pretože Kenan Bajrić išiel pomôcť ofenzíve, ďaleko sa nedostal.

81

Dominik Javorček centroval zľava do Bajriča. Lopta sa pre domáceho hráča odrazila tak nešťastne, že to nebude ani roh.

80

Mário Sauer si nabehol na hranicu pokutového územia, kde aj obdržal loptu. Mladík pálil z prvej nad brvno svätyne Borjana.

79

Dominik Javorček sa na krídle nepresadil podľa predstáv, lopta mu ušla a rozohrávať od vlastnej svätyne môže Milan Borjan.

77

Kyriakos Savvidis na trávniku, skúsene zastavil akciu súpera, pretože si vypýtal faul.

76

Tigran Barseghjan znova poslal pas do pokutového územia a opäť bol adresátom Cesar Blackman. Na hranici päťky netrafil panamský futbalista loptu ideálne.

75

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Nino Marcelli, prichádza Marko Tolić.

74

Tigran Barseghjan poslal krásny pas zľava na vzdialenejší roh malého vápna. Ako prvý tam bol Cesar Blackman a mieril k žrdi, skvele zasiahol Belko.

72

Nino Marcelli sa tentoraz nedostal k pasu za obranu, dobre si celú situáciu postrážil obranca Ján Minárik.

71

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Dokáže Žilina s výsledkom ešte niečo urobiť?

70

Striedanie v tíme MŠK Žilina:
z ihriska odchádza Xavier Adang, prichádza Antoin Essomba.

69

Slovan dal gól!
Žilinské šance zostali nevyužité, preto prišiel trest. Hostia krásne prešli dopredu. Pauschek vyhral súboj, Blackman posunul loptu pred šestnástku a Tigran Barseghjan prihral do veľkého vápna, kde voľný NINO MARCELLI aj so šťastím prestrelil Belka.

67

Tigran Barseghjan sa chcel dostať k dlhému nákopu dopredu, pomohol si faulom na Gidiho.

66

Eric Bile chcel hneď po príchode na ihrisko prejsť do šance. Už sa načahoval po lopte, v poslednej chvíli mu loptu na roh vypichol Bajrič.

65

Striedanie v tíme MŠK Žilina:
z ihriska odchádza Patrik Iľko, prichádza Kélian Nsona,
z ihriska odchádza Samuel Ďatko, prichádza Eric Bile.

64

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
z ihriska odchádza Dávid Strelec, prichádza Lukáš Pauschek.

63

Posledné minúty patrili Žiline, ale tá gól nedala a mohla inkasovať, pretože Nino Marcelli si zľava pekne potiahol loptu okolo jedného z obrancov a zakončil do bočnej siete.

62

Systém VAR ešte preveroval niečo zo súbojov v pokutovom území Slovana, ale penalta sa pískať nebude.

61

Dominik Javorček sa takisto dostal k zakončeniu, avšak v ťažkej pozícii mieril volejom cez jedného z obrancov dosť nepresne.

60

Samuel Ďatko sprava vošiel do pokutového územia, prudká strela bola zablokovaná, ale odrazila sa na malé vápno. Jambora vo veľkej šanci na poslednú chvíľu zablokoval Bajrič.

59

Dominik Javorček sa síce na krídle dostal k lopte, lenže okamžite mu ju zobral Cesar Blackman. Slovan sa napriek tomu ďaleko nedostal.

58

K rozohrávke priameho kopu sa odhodlal Timotej Jambor, ktorý trafil múr. Nepríjemne to do hlavy dostal Guram Kašia, ale po ošetrení bude v poriadku.

56

Patrik Iľko sa síce pred šestnástkou individuálne nepresadil a prišiel o loptu, nakoniec bol faulovaný. Domáci majú možnosť zahrať priamy kop z veľmi výhodnej pozície.

55

Žilinčania sa po ďalšom rohu hostí dostali do rýchlej kontry. Voľný Xavier Adang pálil z hranice pokutového územia vedľa brány.

54

Matúš Vojtko dostal prihrávku na roh malého vápna a strieľal z nebezpečnej pozície, ale Ľubomír Belko bol pripravený. Následná lopta z rohu sa od žilinských hráčov odrazila iba tesne vedľa brány.

53

Dominik Javorček centroval z rohového kopu. Loptu Kyriakos Savvidis nešťastne nasmeroval na päťku, kde bol voľný Ján Minárik. V stopercentnej možnosti trestuhodne zlyhal.

52

Xavier Adang ostáva sedieť na trávniku a potrebuje ošetrenie. Uvidíme, či bude môcť pokračovať v stretnutí.

51

Samuel Ďatko poslal sprava zaujímavý strieľaný pas, tečovaná lopta skončila na bočnej sieti a domáci tak získali roh.

50

Ľubomír Belko tentoraz síce nerozohrával najlepšie, no Xavier Adang dobre zapracoval, získal loptu a navyše bol faulovaný.

49

Nino Marcelli sa veľmi pekne presadil v šestnástke súpera a nebezpečne strieľal k žrdi, no veľký pozor si dal Ľubomír Belko.

48

Zaujímavý center do malého vápna si chcel nájsť domáci Samuel Gidi, dobre pred ním zasiahol obranca Kenan Bajrić.

47

Timotej Jambor dostal prihrávku do pokutového územia, z prvej loptu poslal pod seba, avšak to prečítal Džaba Kankava.

46

Striedanie v tíme MŠK Žilina:
z ihriska odchádza Krisztian Bari, prichádza Dominik Javorček.

46

Začal sa druhý polčas.

Úvodné minúty stretnutia neprinášali veľa vzruchu, čo sa neskôr zmenilo. Slovan sa dostal do vedenia, keď sa presadil Tigran Barseghjan, pričom tento stav vydržal do prestávky.

45+5

Prvý polčas sa skončil.

45+3

Dobrá kolmica na hranicu šestnástky, kde bol Bari. Ten prihral pod seba, lenže voľný Mário Sauer netrafil loptu podľa predstáv.

45+2

Žilina síce trochu riskantne rozohrávala medzi obrancami a Belkom, ale potom prišla skvelá prihrávka dopredu a Jambor takmer šiel do šance. Loptu chcel prepustiť za seba, no tam bol iba Blackman.

45+1

Nadstavuje sa 5 minút.

45

Slovan obliehal pokutové územie, ani raz sa nedostal k zakončeniu. Všetko ukončil pas Blackmana na Vojtka, ten bol pokrytý.

44

Samuel Ďatko vyslal strieľaný center smerom na bránu, defenzíva Slovana to prečítala a dostala loptu preč.

43

Samuel Gidi získal priamy kop, vedľa postrannej čiary pri šestnástke Slovana ho fauloval Tigran Barseghjan.

42

Rýchly brejk Slovana tentoraz nevyšiel podľa predstáv hostí. Cesar Blackman nedostal ideálny pas na pravé krídlo, lopta skončila v aute.

41

Dávid Strelec si síce naviezol loptu sprava na hranicu pokutového územia, dvojicu hráčov pred sebou sa mu prestreliť nepodarilo.

40

Domáci sa pokúsili po rohovom kope o signál. Krisztian Bari strieľal ľavačkou z rohu šestnástky dosť nepresne.

39

Samuel Ďatko a Ján Minárik potiahli akciu po pravom krídle. Matúš Vojtko zablokoval centrovanú loptu na rohový kop.

38

Mário Sauer chcel individuálne prejsť do pokutového územia Slovana, cez trojicu hráčov sa mu to nepodarilo.

37

Samuel Gidi mal priestor pred šestnástkou súpera a poslal veľmi zaujímavý pokus smerom pod brvno. Milan Borjan si pripísal dôležitý zákrok.

36

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký gólový moment na jednej či druhej strane?

35

Žilina sa teraz nejaký čas držala na útočnej polovici ihriska a kombinovala, do pokutového územia sa nedostala. Všetko ukončil faulom Samuel Gidi.

34

Ján Minárik poslal loptu do pokutového územia. Tam síce chcel hlavičkovať Mário Sauer, lenže dôrazne zasiahol Kenan Bajrić.

33

Dávid Strelec pekne posunul loptu do šestnástky. Tigran Barseghjan strieľal prudko ľavačkou, z prvej mieril do stredu brány. Ľubomír Belko si tak dal pozor.

32

Dávid Strelec si nabiehal na pas za obranu Žiliny, dobre to pozične zvládol James Ndjeungoue.

31

Centre Marcelliho aj Strelca síce defenzíva domáceho tímu posunula preč, ale nakoniec sa k lopte dostal Cesar Blackman a málo chýbalo, aby jeho rana skončila v bráne.

30

Milan Borjan mal ďalšiu robotu, nakoľko znova prichádzala nepríjemná prihrávka do jeho pokutového územia. Kanaďan bola znova pripravený.

29

Samuel Gidi vymyslel peknú kolmicu na ľavú stranu pokutového územia. Takmer sa k nej dostal ako prvý Bari, výborne však vybehol Milan Borjan.

28

Žilina teraz musí odpovedať. Momentálne drží loptu na svojich kopačkách v strede poľa, snaží sa postupne posúvať dopredu.

26

Slovan dal gól!
Xavier Adang sa po zisku lopty odhodlal k strele, ale trafil iba hráčov súpera. Slovan okamžite otočil hru. Nino Marcelli zo stredu poľa vymyslel kolmicu za obranu a TIGRAN BARSEGHJAN zakončil ľavačkou po trávniku okolo Belka presne k žrdi.

25

Dohál a Gemzický si už menia pozície. Chvíľu to trvá, keďže je potrebné prehodiť aj vysielačky a ostatné technické zariadenia.

24

Hlavný rozhodca Erik Gemzický sa už nejaký čas chytal za nohu a teraz potreboval dokonca ošetrenie. Zdá sa, že sa budú meniť arbitri. Už sa pripravuje náhradný rozhodca Martin Dohál.

23

Kyriakos Savvidis stratil loptu, následne ju Samuel Gidi prihral do šestnástky, kde si Mário Sauer zasekol obrancu a ľavačkou z veľmi dobrej pozície pálil tesne nad.

22

Matúš Vojtko dobehol dlhý pas na krídlo a poslal center do päťky, kde loptu neodkopol Tomáš Hubočan. Takmer to využil Dávid Strelec, lenže skúsený obranca sa rýchlo zorientoval a odkop na druhý pokus predviedol.

21

Tigran Barseghjan stratil loptu, okamžite prišla prihrávka dopredu. Mário Sauer mal pred sebou len Kašiu, toho obísť nedokázal.

20

Timotej Jambor po hlavičkovom súboji s Vojtkom nepríjemne dopadol na trávnik. Nakoniec bude v poriadku a môže pokračovať v hre.

19

Dávid Strelec sa už možno videl, ako strieľa na Belka, pretože mal pred sebou iba Hubočana, lenže skúsený obranca mu skvele loptu vypichol.

18

Dávid Strelec síce spadol v pokutovom území domáceho tímu, no bolo to bez faulu, hra plynie ďalej.

17

Tigran Barseghjan nedostal priestor v stredovom kruhu spracovať si loptu, takticky ho fauloval James Ndjeungoue.

16

Samuel Ďatko dobre zapracoval v strede ihriska a v dvoch súbojoch po sebe uspel. Žilina mohla prejsť dopredu, zastavil ju Guram Kašia.

15

Séria rohov pokračovala. Na trávniku skončil Tomáš Hubočan, pretože obdržal nepríjemný odraz lopty do tváre. Po ošetrení by mal byť v poriadku.

14

Krisztian Bari centroval z rohového kopu smerom do brány, loptu odvrátil Kenan Bajrić. Mário Sauer potom získal druhý roh, po ktorom Timotej Jambor zakončoval do hráčov súpera.

13

Slovan sa síce dostával do protiútoku troch proti dvom, lenže Tigran Barseghjan nenašiel Strelca, keďže do trajektórie lopty sa postavil Tomáš Hubočan.

12

Cesar Blackman chcel z pravej strany pokutového územia prihrávať pod seba, aby vytvoril šancu. Nespravil to ideálne a navyše všetko čítal Krisztian Bari.

11

Matúš Vojtko si nabehol na krídlo, kde mal otvorený priestor. Prihrávku však veľmi dobre prečítal Samuel Ďatko.

10

Dávid Strelec bojoval o loptu pri šestnástke súpera, Ján Minárik to vyriešil vo svoj prospech. Domáci sa ale kombinačne ďaleko nedostali.

9

Tigran Barseghjan centroval z rohového kopu na prvú tyč, odkiaľ domáci loptu okamžite dostali preč. Navyše Gidi potiahol protiútok, no kolmica do vápna nebola presná.

8

Samuel Ďatko pred šestnástkou kombinoval, ale pozorný defenzívny val Slovana ho ďalej nepustil. Následne všetko vyriešil Matúš Vojtko.

7

Tigran Barseghjan si chystal streleckú pozíciu na hranici šestnástky, no zrazený pokus poľahky chytil Ľubomír Belko.

6

Kevin Wimmer síce posúval loptu na hranicu pokutového územia, kde išiel do výskoku Nino Marcelli, lenže odpískaný mu bol ofsajd.

5

Domáci získali loptu a pekne sa dostali na hranicu šestnástky. Mário Sauer ale dostal ťažkú prihrávku a zahral rukou.

4

James Ndjeungoue chcel poslať pas po krídle, lenže Timotej Jambor sa k lopte nedostal, dobre to prečítal Kenan Bajrić.

3

Matúš Vojtko síce mal trochu otvorené krídlo, ale prihral smerom dozadu. Zakrátko sa k lopte dostali domáci futbalisti.

2

Zatiaľ sa lopta drží v strede poľa, ani jeden tím sa nedostal na dostrel brány toho druhého.

1

Domáca Žilina nastupuje v tradičnom žlto-zelenom, hostia majú tiež svoje typické belasé dresy.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

MŠK Žilina: Belko – Minárik ©, Hubočan, Ndjeungoue – Ďatko, Gidi, Adang, Bari – Sauer – Jambor, Iľko.
Náhradníci: Belaník, Badžgoň – Bile, Javorček, Jaššo, Essomba, Stojčevski, Nsona, Javorček.
Tréner: Jaroslav Hynek

ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Bajrić, Kašia ©, Wimmer – Blackman, Kankava, Savvidis, Vojtko – Barseghjan, Strelec, Marcelli.
Náhradníci: Trnovský, Hrdina – Risvanis, Pauschek, Lichý, Tolić, Sharani, Zmrhal.
Tréner: Vladimír Weiss

Rozhodca: Gemzický – Štrbo, Vitko – Dohál.

MŠK Žilina sa nachádza na treťom mieste tabuľky Niké ligy so ziskom 44 bodov, čo je o štyri menej ako získala druhá Trnava. „Šošoni“ vstúpili do nadstavby výhrou proti Podbrezovej, potom ale podľahli Dunajskej Strede a naposledy práve Spartaku. Napriek tomu je boj o druhé miesto stále otvorený. Na Slovan však Žilina na jar nestačila ani v lige a ani v pohári.

ŠK Slovan Bratislava kráča za ďalším majstrovským titulom, aktuálne má na čele tabuľky už pätnásťbodový náskok. Disponuje najlepšou ofenzívou aj defenzívou pri skóre 60:19. Dlhú sériu bez prehry síce nedávno ukončil proti Trnave, ale pred týždňom zdolal Podbrezovú. S týmto súperom však v polovici marca vypadol z pohára, takže double to znova nebude.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

MŠK Žilina

MŠK Žilina

  • Belko
  • Minárik (C)
  • Hubočan
  • Ndjeungoue
  • Ďatko (65. Bile)
  • Gidi
  • Adang (70. Essomba)
  • Bari (46. Javorček)
  • Sauer
  • Jambor
  • Iľko (65. Nsona)
ŠK Slovan Bratislava

ŠK Slovan Bratislava

  • Borjan
  • Bajrić
  • Kašia (C)
  • Wimmer (89. Risvanis)
  • Blackman (89. Lichý)
  • Kankava
  • Savvidis
  • Vojtko
  • Barseghjan (89. Zmrhal)
  • Strelec (64. Pauschek)
  • Marcelli (75. Tolić)