Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Niké liga

02.12.2023 o 15:00

MFK Dukla Banská Bystrica
0 : 0
(0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Naposledy zmenené pred 5 mesiacmi
obnoviť
Filter

V druhom polčase mohli uspieť obe mužstvá. V 81. minúte dokonca skončila jediná lopta v bránke po zakončení Godála, ale nemohol byť potvrdený pre postavenie mimo hry. Deľba bodov je teda spravodlivá. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica:
z ihriska odchádza Branislav Ľupták, prichádza Tibor Slebodník.

90+1

Stret medzi Ľuptákom a Brunettim! Obaja sa do seba opreli hlavami a čosi si vysvetľovali! Nakoniec hosťujúci stopér sotil protivníka! Ivan Kružliak to nebude riešiť dodatočnými trestami!

90

Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.

90

Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica:
z ihriska odchádza Martin Rymarenko, prichádza David Depetris.

88

Popovićov výkop nenašiel Barišića, pretože ten sa ocitol v súboji proti skúsenému Godálovi.

87

Hlinka dáva loptu po zemi k brankárovi Matúšovi Hruškovi.

86

Domáci to naďalej skúšajú smerom do ofenzívy. Tentoraz vznikla spolupráca medzi Polievkom, Považancom i Pišojom. Celé sa to skončilo stratou lopty za čiaru.

85

Výborná obranná robota hostí. Mendez držal krok s Pišojom. Do plánovanej prihrávky nastrčil nohu, čím zmaril šancu Dukly, ale tá môže pohroziť zo štandardnej situácie.

84

Žltá karta pre tím DAC 1904 Dunajská Streda (Milan Dimun).

81

Boris Godál prekonal Popovića hlavou! Radosť z presného zásahu mu prekazil ofsajdový verdikt!

80

Banská Bystrica útočila. Polievka nakladal s rohovým kopom podľa seba. Točený center zneškodnil Popović a situácia sa bude opakovať.

79

Pišoja sa neskôr prebudil v krídelnom priestore. Popri autovej čiare zapojil aj Hlinku, ktorého s loptou vytlačil mimo Ramadan.

78

Andzouana nespokojný s bránením Pišoju, keďže sa domnieval, že ruky bystrického hráča pracovali na hranici dovoleného. Kružliak toto neposúdil žiadnym spôsobom.

76

Väčšiu futbalovú kvalitu v decembri nemôžeme očakávať. Druhý polčas je ale lepší, no ani jeden brankár nebol doteraz prekonaný. Štvrťhodina čistého hracieho času máme pred sebou.

75

Žltá karta pre tím DAC 1904 Dunajská Streda (Christián Herc).

74

Ramadan sa necítil komfortne pri hlavičkovom pokuse. Vynikajúci prehľad o ňom mal brániaci Považanec.

73

Nádherný strelecký pokus Banskej Bystrice! Dávid Richtárech solídne napriahol s cieľom trafiť k pravej žrdi! Popović putoval správnym smerom, no lopty sa nedotkol!

71

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Matej Trusa, prichádza Konrad Gruszkowski.

70

Opäť po čase pohrozil Dukle Andzouana. Barišić sa stihol zorientovať pri bielom bode, ale na strelecký pokus už nebol priestor kvôli postaveniu Willwébera.

Dnešný zápas sleduje 453 divákov.

67

Príliš si verili Polievka s Rymarenkom v pokutovom území Dunajskej Stredy, kde to bolo dobre obsadené. Alebo možno je už táto dvojica prekuknutá.

65

Godál bol v tejto chvíli platný na svojej pozícii. Ubránil centrovaný pokus Ramadana.

64

Boris Godál výborne naskakoval na Polievkov center z priameho kopu. Popović nemusel zasahovať.

63

Hruška neostal nečinne pozerať na svojich obrancov, ktorí boli v núdzi. Zvládol výbeh von zo šestnástky a odkopol loptu do bezpečia.

62

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Milán Vitális, prichádza Christián Herc,
z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Ammar Ramadan.

61

Krátka kombinácia domácich futbalistov. Prebratie lopty v pravom krídelnom priestore nezvládol Pišoja.

60

Rymarenko nezariadil gólovú oslavu Bystričanov po hodine boja na Štiavničkách. Útočník Banskej Bystrice trafil hráčov v múre.

59

Faul Káčera. Hosťujúci stredopoliar zrazil na zem Rymarenka, ktorý postupoval na bránku. Priamy kop Dukly.

58

Hlinka zaváhal v obrane, lepšie s ponúknutou loptou nenaložil Alejandro Mendez.

56

Hostia poslali Mendeza na realizáciu rohového kopu. Žlto-modrí najskôr opatrne narábali s loptou pred pokutovým územím. Následne letiaca výzva neskončila pri Brunettim.

55

K výsledkovej zmene neprídeme. DAC bez najmenších problémov zvládol štandardnú situáciu domáceho klubu.

54

Dukla si vypracovala zaujímavú príležitosť. Hlinkov center dopadol na hlavu Richtárecha. Polievka sa chcel zorientovať v spleti tiel, Považanec nakoniec vystrelil a hostia upratovali na rohový kop.

52

Otvorená šestnástka Banskej Bystrice! Andzouana poslal loptu k bielemu bodu Barišićovi, ktorý už nestihol zblízka vypáliť na Hrušku, pretože ho dobehol Willwéber!

51

Žltá karta pre tím MFK Dukla Banská Bystrica (Dávid Richtárech).

51

Jasný nedovolený zákrok. Richtárech prebrúsil nohy Vitálisa. Bol by len veľký zázrak, keby v tomto prípade nebola udelená žltá karta.

50

Prudký pokus banskobystrického deväťgólového zakončovateľa. Jeho spoluhráči nemali šancu loptu ani len zachytiť, nie to ešte skúsiť ohroziť bránku.

49

Vitális fauloval Polievku v pravom krídelnom priestore. Kanonier súťaže skončil na trávniku, ale v tejto chvíli sa môže pripraviť na štandardnú situáciu.

48

Banská Bystrica pritlačila DAC. Kapitán Polievka zahrával rohový kop z pravej strany. Prvú žrď mal na starosti Willwéber, ktorý nedostal loptu za Popovića.

47

Róbert Polievka hľadal centrom z prvej v pokutovom území Rymarenka. Želaný výsledok to však neprinieslo.

46

Bystričania sa snažili postupne predrať do úvodnej šance druhého polčasu. Marián Pišoja mal byť záverečným adresátom, čo sa nestalo.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne o 16:05.

Stopercentnú šancu chytil v 37. minúte Matúš Hruška Barišićovi, keď z bránkovej čiary vyškrabal loptu. Viac zaujímavého sa v prvom polčase nestalo.

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Žltá karta pre tím MFK Dukla Banská Bystrica (Ľubomír Willwéber).

45

Prvý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.

45

Brankár hostí Popović vybehol z päťky a nastavil ľavú ruku do centrovanej lopty od Záhumenského. Ďalšie nebezpečenstvo žlto-modrým nehrozilo.

44

Martin Rymarenko vytvoril veľký tlak na hosťujúcu defenzívu. Napokon zrazil kolenami nevydarený záchranný odkop DAC-u.

42

Záhumenský sa rozhodol pre osobný súboj s Matejom Trusom. Súperovho útočníka si obhodil, ale do šance neprenikol.

41

Loptu má gólman Dunajskej Stredy Popović.

40

Polievka pribehol k rohovej zástavke, keď loptu vyrazil mimo hracej plochy Pinto. Reprezentačný útočník založil spoluprácu nakrátko so svojou dvojičkou Rymarenkom, ale to bolo všetko.

39

Záhumenský prepadol cez kopačky Trusu. Ten už má na konte žltú kartu, no teraz z toho obišiel bez dôsledkov.

37

Matúš Hruška zachránil Duklu! Výborná reakcia skúseného ligového brankára, ktorý z čiary vytlačil pokus Dunajskej Stredy!

36

Pinto si mohol vybrať z dvoch spoluhráčov, ktorým adresuje prihrávku. Trusa bol viac-menej obsadený pri čiare, Káčer mal pri sebe viac voľného miesta, ale dokázal len natiahnuť nohu a lopta od neho odskočila.

35

Žltá karta pre tím DAC 1904 Dunajská Streda (Matej Trusa).

33

Dunajská Streda bola v ofsajde. Domáci môžu začínať zo svojej polovice.

32

Banská Bystrica mala svoju obranu na pevných nohách. DAC odchádza z tejto štandardnej situácie naprázdno.

31

Záhumenský bol dobrou prekážkou pre Trusu, ktorého úlohou bolo zamestnať Barišića s Andzouanom pred Hruškom. Rohový kop hostí.

30

Evidujeme dvojitý vyrovnaný stav. 1:1 na vynútené striedania, stretnutiu zatiaľ vládne výsledok 0:0. Tridsať minút máme za sebou.

30

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Fernand Goure, prichádza Bartol Barišić.

28

Kombinačná akcia Dukly. Ponad Pinta odcentroval Timotej Záhumenský s úmyslom nájsť vo vnútri šestnástky kapitána Polievku. Popović nemal prácu, Polievka ale ocenil spoluhráča za myšlienku.

26

Polievka si pokľakol v šestnástke DAC-u. Hlavou sa chcel zapísať do streleckej listiny, no potreboval pridať väčšiu razanciu. Popović bol na mieste.

25

Kvalitný center Banskej Bystrice. Absentovala však lepšia presnosť. Popović si pohodlne naskočil a zmocnil sa ho.

24

Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica:
z ihriska odchádza Jakub Uhrinčať, prichádza Jakub Považanec.

21

Žltá karta pre tím DAC 1904 Dunajská Streda (Milán Vitális).

19

Dukla je v kompletnom zložení. Marek Hlinka však stratil loptu v útočných priestoroch. Proti nemu dobre vystúpil Španiel Mendez.

18

Banská Bystrica chvíľku bude hrať s desiatimi. Rozhodca Ivan Kružliak dal pokyn na pokračovanie. Loptu priniesol brankárovi Hruškovi.

17

Uhrinčať sa sprvoti chcel postaviť a pokúsiť sa pokračovať, ale okamžite to nešlo. Mladý obranca potrebuje krátke ošetrenie.

16

Hra je prerušená. Jakub Uhrinčať dosť nepríjemne narazil na súpera, s ktorým bojovali o loptu.

15

Po výkope Popovića sa stretli vo vzduchu Goure a Willwéber. V prospech domáceho hráča zahrala vzdialenosť, pretože bol zhruba meter za súperom a v pohode hlavičkoval.

13

Veľmi rýchlo došlo k obratu hry. Hostia sa nepresadili z nevydareného signálu a museli riešiť situáciu na vlastnej polovici.

12

Yhoan Andzouana sa potreboval vysporiadať s pozorne brániacim Uhrinčaťom. Posledný dotyk s loptou prišiel od domáceho obranu. DAC s rohovým kopom.

11

Do pokutového územia Dunajskej Stredy zbehol Branislav Ľupták, no nezískal na kopačku center od Záhumenského.

10

Ľubomír Willwéber sa odhodlal k streleckému pokusu zo strednej vzdialenosti. Zakončenie sa „zapichlo“ do snehovej bariéry vedľa bránky Popovića.

9

Bystričania centrovali do šestnástky, pred ňou výborne operoval vo vzduchu Brunetti.

7

Polovysoká lopta z kopačky Pinta. V šestnástke odvracal Willwéber, čo však nebolo veľmi dôrazné, no pre Duklu nehrozil vážnejší problém.

6

Róbert Polievka zasekol loptu pred hranicou súperovej šestnástky. Tu si to však žiadalo rozohrávku do krídla. Domáci kapitán uprednostnil prihrávku do pokutového územia, no tam Rymarenko nezmohol nič.

5

Miroslav Káčer slabšie komunikoval s Trusom. Jeho nahrávka na pravú stranu skončila za autovou čiarou.

4

Matej Trusa sa pokúšal presadiť sa z pravej strany. Pozeral však na mizernú kvalitu ihriska, ktoré je zúbožené po daždi aj snehu, a tak trochu ubral zo svojej aktivity.

3

Lopta doletela do pripraveného náručia dunajskostredského brankára Popovića.

2

Opäť sú pri lopte domáci futbalisti. Brankár Matúš Hruška vykopával hlboko do poľa, ale hlavičkový súboj Polievku s Pintom dopadol lepšie pre hosťa.

1

Banská Bystrica mala výhodu rozohrávky. Dukla sa následne stiahli k postrannej čiare, od ktorej sa ešte nedostali do lepších miest na ihrisku.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Pišoja, Uhrinčať, Godál, Willwéber, Záhumenský – Richtárech, Hlinka, Ľupták – Rymarenko, Polievka ©.

Náhradníci: Mi. Trnovský – Acosta, Depetris, Guimarães, Hanes, Mičuda, Migaľa, Považanec, Slebodník.

Tréner: Mário Auxt.

DAC 1904 Dunajská Streda: Popović – Pinto, Kaša, Brunetti, Mendez – Káčer, Dimun, Vitális – Trusa, Goure, Andzouana ©.

Náhradníci: Petráš – Barišić, Gruszkowski, Herc, Niarchos, Ramadan, Redzic, Romero, Szolgai.

Tréner: Xisco Muňoz.

Rozhodca: Kružliak – Hancko, Pozor.

Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 16. kola Niké ligy medzi Banskou Bystricou a Dunajskou Stredou.

MFK Dukla Banská Bystrica


Dukla sa nakopla k víťazstvám, ktoré zaknihovala s Michalovcami, ktoré porazila 3:1 a ešte krajšie skóre 3:0 dosiahla na pôde Skalice. Koncom jesene sa pohybuje Banská Bystrica na siedmej priečke, no reálne ešte môže v prípade ďalších troch pozitívnych výsledkov naskočiť do prvej štvorky.

DAC 1904 Dunajská Streda

Nový tréner Španiel Xisco Muňoz mal na úvod ľahký rozbeh. DAC si na domácom trávniku bez problémov poradil s beznádejne poslednými Zlatými Moravcami 3:0. Hráči zo Žitného ostrova okupujú štvrté miesto. Na majstra a lídra z Bratislavy strácajú jedenásť bodov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

MFK Dukla Banská Bystrica

MFK Dukla Banská Bystrica

  • Hruška
  • Pišoja
  • Uhrinčať (24. Považanec)
  • Godál
  • Willwéber
  • Záhumenský
  • Richtárech
  • Hlinka
  • Ľupták (90+3. Slebodník)
  • Rymarenko (90. Depetris)
  • Polievka (C)
DAC 1904 Dunajská Streda

DAC 1904 Dunajská Streda

  • Popović
  • Pinto
  • Kaša
  • Brunetti
  • Mendez
  • Káčer (62. Ramadan)
  • Dimun
  • Vitális (62. Herc)
  • Trusa (71. Gruszkowski)
  • Goure (30. Barišić)
  • Andzouana (C)