Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Tak dal Ronaldo gól či nedal? Záhada božích vlasov vyriešená

Portugalská futbalová federácia má pripravovať pre FIFA nezvratné dôkazy o tom, že Cristiano Ronaldo hlavičkoval loptu do siete v zápase Portugalska s Uruguajom (2:0). Na nejasnú situáciu reagoval aj výrobca lôpt Adidas.

29.11.2022 15:46
WCup Portugal Uruguay Soccer Foto: ,
Moment, ktorý vyvolal mnoho dohadov a otáznikov. Dotkol sa Ronaldo lopty, alebo nie?
debata (8)

Ronaldo po prihrávke Bruna Fernandesa urobil očividný pohyb hlavou k lopte, no aj na základe spomalených záznamov bolo zrejmé, že sa lopty nedotkol.

No líder portugalskej reprezentácie na MS v Katare oslavoval, akoby ju usmernil do bránky a ukázal pritom na svoju hlavu. Ronaldo mal napísať aj britskému novinárovi Piersovi Morganovi, že to bol jeho gól.

Soccer WCup Analysis The World Turns Čítajte viac Hrajú o život. Futbalisti Iránu čelia vyhrážkam režimu

V utorok dopoludnia sa v médiách objavilo niekoľko správ o tom, že portugalský zväz bude oficiálne žiadať, aby bolo medzi strelcov gólov pridané meno Ronalda. Údaje má mať o tom dôkazy.

Do celej kauzy „božích vlasov“ Ronalda sa vložil aj nemecký výrobca športového náradia a oblečenia Adidas, s ktorého loptou sa v Katare hrá.

Podľa spoločnosti je jasné, že CR7 gól nedosiahol. V lopte je totiž zabudovaný čip, ktorý mohol slová Ronalda potvrdiť, no žiadny dotyk neukázal. Týmto by mala byť diskusia o (ne)góle Ronalda uzatvorená. Môže sa však stať, že čip nie je dostatočne citlivý, aby zachytil dotyk vlasov.

Slávny Ronaldo kedysi a dnes. To je ale rozdiel! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Ronaldo Luís Nazário de Lima sa rád ukazuje na...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia