Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Tip Pravda.sk: Portugalsko rozšíri skupinu top tímov, ktoré nepostúpia

Nedeľňajšie zápasy na MS vo futbale v Brazílii veľa napovedia o vývoji v H-skupine. Od 18.00 na seba narazia favoriti Belgicko a Rusko.

22.06.2014 16:18
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo gestikuluje pred rozhodcom na MS v Brazílii.
debata

Prvých z nich považujú odborníci za čierneho koňa turnaja, tí druhí môžu tiež zdolať kohokoľvek.

Belgičania sa v prvom zápase natrápili s Alžírskom, keď duel otočili až v závere, Rusi sklamali, keď s Južnou Kóreou hrali nerozhodne 1:1?

Ako to dopadne v nedeľu? Papierovým favoritom sú Belgičania, Rusko však vedie skúsený Fabio Capello a zrejme na súpera niečo vymyslí.

Tip Pravda.sk: Belgicko – Rusko 3:2

O 21.00 proti sebe nastúpia Kórejská republika a Alžírsko. Oba celky v prvých zápasoch príjemne prekvapili, Ázijčania vzali favoritovi bod, Afričania hrýzli až do konca. Tím, ktorý tento duel vyhrá, bude živiť šancu na postup, tí druhí ju stratia.

Tip Pravda.sk: Kórejská republika – Alžírsko 1:1

O polnoci je na programe mimoriadne zaujímavý zápas v G-skupine. Stretnutie USA a Portugalskom môže zamotať situáciu v skupine, kde sú aj Nemci a Ghančania, ešte viac. Ak Amerika vyhrá, bude jednou nohou v osemfinále, ak to budú Portugalci, pred záverečnými duelmi zostane všetko otvorené. Otázka dňa znie – spamätajú sa Ronaldo a spol. z prehry s Nemeckom 0:4? Podľa nás nie.

Tip Pravda.sk: USA – Portugalsko 2:1

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 - Tip Pravdy