Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Tipy Pravda.sk: Iránci neubránia Messiho, bratský súboj pre Jeroma

Na svoj druhý zápas na majstrovstvách sveta nastúpi v sobotu jeden z najväčších favoritov na titul - Argentína.

21.06.2014 14:00
Nemecko Kloze Özil Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Juhoameričania vyzvú outsidera základnej F-skupiny z Iránu, ktorý by nemal byť pre nich vážnejšou prekážkou. Najmä po tom, ako zdolali silnú Bosnu a opadla z nich nervozita. Iránci síce v prvom dueli uhrali bezgólovú remízu s Nigériou, ale argentínske útočné esá už budú pre nich neriešiteľným problémom.

Naopak, Messi a spol. si určite vytvoria viacero gólových príležitostí. Ak ich premenia, môže z toho byť iránsky debakel.

Tip Pravda.sk: Argentína – Irán 4:0.

K zaujímavému zápasu sa schyľuje v G-skupine. Duel medzi Nemeckom a Ghanou bude zároveň bratským súbojom Boatengovcov. Pred štyrmi rokmi sa v Južnej Afrike tešil nemecký Jerome, jeho tím zvíťazil taktiež v základnej skupine 1:0. Oba tímy však postúpili do vyraďovacej fázy a tak mal dôvod na radosť aj Kevin-Prince.

V sobotu večer však bude hviezda Schalke smútiť a blahoželať bratovi k víťazstvu i postupu do osemfinále. Naopak, Ghane sa miestenke medzi šestnástkou najlepších poriadne vzdiali.

Tip Pravda.sk: Nemecko – Ghana 2:0.

Historicky prvých bodov sa dočkajú hráči z Bosny a Hercegoviny. Nigéria ukázala v prvom zápase s Iránom, že sa trápi v útoku a jej obrana neodolá skvelým ofenzívnym esám Bosniakov na čele s Edinom Džekom.

Tip Pravda.sk: Bosna a Hercegovina – Nigéria 2:0.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 - Tip Pravdy