Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak získame titul majstra sveta, oholím si hlavu, vraví Fellaini

Ak belgickí reprezentanti získajú v Brazílii titul majstrov sveta, starostlivo pestovaný afroúčes Marouana Fellainiho pôjde dolu.

20.06.2014 16:11
Marouane Fellaini Foto: ,
Radosť Marouane Fellainiho po vyrovnávajúcom góle.
debata

Jeden z hrdinov obratu v úvodnom zápase Belgičanov na šampionáte proti Alžírsku to vonkoncom nepovažuje za utópiu. „V silách tohto tímu je vyhrať trofej. Ak sa to podarí, sľubujem, že si oholím hlavu,“ cituje stredopoliara Manchestru United oficiálna stránka Medzinárodnej futbalovej federácie fifa.com.

Fellaini nemá za sebou dobrú sezónu, po prestupe z Evertonu sa ako akvizícia Davida Moyesa za 27,5 milióna eur nepresadil. Na majstrovstvách sveta však pookrial, Alžírčanom strelil vyrovnávajúci gól na 1:1 a zavelil ním k obratu na 2:1, ktorý zavŕšil ďalší striedajúci hráč Dries Mertens.

„Manchesterský Fellaini je ten istý hráč ako belgický. Kúpili ma pred rokom, mal som dobré aj zlé momenty. Prišlo zranenie, potom výmena trénera a tímu sa nedarilo. Uvidíme budúcu sezónu. Vynasnažím sa na sebe pracovať,“ povedal potomok marockých rodičov. Gól do alžírskej siete nepovažuje za odpoveď kritikom. „Nikomu nič nezazlievam ani nedlhujem. Gól patril môjmu tímu, mojej rodine a krajine. Sezóna je za mnou, teraz hrám na majstrovstvách sveta a zaujíma ma iba reprezentácia,“ do­dal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marouane Fellaini