Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál v tlačovom stredisku. Vtrhli do neho Čiľania

Doteraz pokojný priebeh šampionátu narušil v stredu popoludní škandál, ktorý nemá v histórii obdobu. Do jedného z hlavných tlačových centier šampionátu v Riu de Janeiro, kde pracujú akreditovaní zástupcovia médií z celého sveta, vtrhla početná skupina výtržníkov.

18.06.2014 21:53
fanúšikovia, Čile Foto: ,
Čílski fanúšikovia v obklúčení usporiadateľov.
debata

Stalo sa to asi hodinu pred výkopom stretnutia Španielsko – Čile. Išlo o čílskych aktivistov, ktorí nemali vstupenku na zápas. Ako sa dostali do priestorov prísne stráženého objektu, ktorý sa nachádza pod tribúnami štadióna Maracana, nie je zatiaľ známe.

Skupinu tvorilo bezmála sto ľudí a ich vniknutie do strediska spôsobilo obrovský zmätok. Dostali sa do uličky, ktorá bola za prenosnou stenou hlavnej miestnosti. Vo veľkej časti stenu a skrinky za ňou zrúcali na pracovné stoly novinárov a poškodili televízne obrazovky, ktoré boli za stenou inštalované.

Vyčíňanie fanúšikov Čile

Pracovníkom bezpečnostnej služby, ktorá reagovala neskoro, sa potom podarilo výtržníkov obkolesiť, tí si posadali na zem a nevyvíjali nijakú ďalšiu aktivitu. Krátko pred začiatkom stretnutia, asi po pol hodine, opustili v sprievode bezpečnostnej služby priestory tlačového strediska.

Nepokoje v tlačovom stredisku štadióna Maracana Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Čile po nájazde na tlačové centrum.

Všetko o futbalových majstrovstvách sveta 2014 v Brazílii:
Správy, rozhovory, reportáže, výsledky, tabuľky, štatistiky či fotogalérie

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chuligáni #MS 2014 vo futbale #Maracana