Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Tipy Pravda.sk: Belgický talent prevýši Alžírsko, Brazília zdolá Mexiko

Do majstrovstiev sveta vstúpia v utorok už aj Belgičania - tím, ktorý mnohí experti pasujú do úlohy čierneho koňa turnaja.

17.06.2014 12:00
Belgium Soccer Slovakia Foto:
Eden Hazard a Christian Benteke.
debata

Belgičania prišli do Brazílie s vysokými ambíciami. Predurčuje ich k tomu mužstvo, ktoré je poskladané z mnohých hviezd pôsobiacich v elitných európskych súťažiach. Mená ako Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Neapol) či Vincent Kompany (Manchester City) majú vo svetovom futbale cveng.

Mnohí dokonca tvrdia, že ešte nikdy v histórii nemali Belgičania takú nabitú zostavu, ako teraz. Aj preto by nemal byť africký súper pre talentovaný európsky tím neprekonateľnou prekážkou.

Tip Pravda.sk: Belgicko – Alžírsko 2:0.

O druhý súboj v H-skupine sa postarajú Rusi s Južnou Kóreou. Favoritom zápasu sú zverenci talianskeho trénera Fabia Capella. Juhokórejskí bojovníci, ktorí sa spoliehajú najmä na legionárov z Premier League či Bundesligy, však budú tuho vzdorovať.

Tip Pravda.sk: Rusko – Južná Kórea 1:1

Šlágrom utorňajšieho programu bude duel domácich reprezentantov s Mexikom. Pôjde o meranie síl dvoch tímov, ktoré v úvodných zápasoch zvíťazili. Brazílčania zdolali Chorvátov 3:1, Mexiko si poradilo s Kamerunom 1:0.

Víťaz si môže zabezpečiť postup do osemfinále. Z miestenky medzi najlepšou šestnáskou turnaja sa budú v predstihu tešiť Brazílčania.

Tip Pravda.sk: Brazília – Mexiko 3:1.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MS 2014 - Tip Pravdy